Ambertree blog

Het perfecte tapijt

15 jan. 2018 10:00:00

Het perfecte tapijt van Hay


Hoewel deze gezelligmakers soms oneerbiedig als voetenvegers worden bekeken, is het perfecte tapijt werkelijk een aanwinst voor je interieur. Een tapijt breekt de vaak grote vlakte van een tegel- of parketvloer en voegt een vleugje kleur en dynamiek toe aan de ruimte. Tapijten zijn er in allerlei soorten en maten, met of zonder print, hoog- of laagpolig, kleurrijk of neutraal. Kortom: er is voor iedereen en voor elke ruimte een perfect tapijt. Maar hoe kies je nu jouw droomtapijt?

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Tips voor een gezellige feesttafel

10 dec. 2017 20:00:00

Gezellige feesttafel met Serax en Ambertree


It’s the season to be jolly! En bij jolly people hoort een gezellige kersttafel! In december krijg je vaak heel wat volk over de vloer en dan wil je als gastvrouw/gastheer natuurlijk scoren met een prachtig gedekte feesttafel. Gelukkig kan je bij Ambertree alles vinden om van jouw tafel een pareltje te maken. We geven je graag wat feestelijke tips van onze interieurspecialisten.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Let the unwrapping begin

5 dec. 2017 09:00:00

Culti geurstokjes Ambertree


December is dé cadeautjesmaand bij uitstek en laat het maken van pakjes nu net onze specialiteit zijn! Of je nu kiest voor een klein en praktisch pakje of een groot en bijzonder cadeau, Ambertree is the place to be om de lege plekjes onder de kerstboom snel te vullen met allerlei moois!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Persbericht

30 nov. 2017 14:00:03

persberichtLees meer
Geplaatst in Pers door eWings Admin

Komen eten!

28 nov. 2017 09:00:00

Komen eten Ethnicraft Circle Table


Het einde van het jaar nadert weer met rasse schreden en dat wil zeggen dat er opnieuw heel wat gegeten en gedronken zal worden met vrienden en familie de komende maanden. Men zegt wel eens dat men “van een schone tafel niet kan eten”, maar wij durven dat te betwisten. Omdat het oog immers ook wat wil stellen wij je met veel plezier onze mooiste tafels en stoelen voor.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Focus: XLBoom

9 nov. 2017 09:30:00

XLBoom Noella vaasjes


In de modewereld weten ze al langer dat Antwerpen de place to be is voor fashion van de bovenste plank, maar in interieurland durft men ons – onterecht! - wel eens over het hoofd zien. Hoog tijd dus om België - en dan meer specifiek onze Antwerpse vrienden - nog eens op de interieur- en decoratiekaart te zetten. Het Wijnegemse XLBoom verdient wat ons betreft een podiumplaats!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Orange is the new black

24 okt. 2017 09:30:00

Orange is the new black


Niet alleen Piper, Alex en Crazy Eyes weten het, ook wij hebben de memo gekregen: Orange Is The New Black. Buiten is het koud en kil, maar binnen wordt het des te gezelliger dankzij warme oranje- en aardetinten, knisperende haardvuren en kaarsjes overal!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

La vie en vert

11 okt. 2017 11:30:00

La vie en vert


Dat groen één van de nieuwste trendkleuren is voor je interieur hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar wist je ook dat groen hét perfecte duo vormt met goud en dat dit je interieur net dat tikkeltje extra klasse en warmte geeft? We geven je graag wat tips om deze prachtige kleur in jouw interieur te verwerken!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Happy birthday Ambertree!

28 sep. 2017 09:30:00

Happy birthday Ambertree


Ambertree bestaat dit weekend 2 jaar en dat vraagt om een feestje in ware Ambertree-stijl, lees: met beats, bites & bubbels! And don't bother bringing us a present, want wij trakteren!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree
kaarsen en kaarsenhouders


Wie denkt dat er een speciale gelegenheid of een feest moet zijn om wat kaarsen aan te steken en sfeer te scheppen in je woning, slaat de bal volledig mis. Je kan gerust elke dag van de week een extra gezellige toets te geven aan je living, keuken of – waarom niet – aan de slaapkamer!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree
Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3