Hoewel het vaak maar kleine of schijnbaar onbelangrijke interieuritems zijn, kan het juiste salon- of bijzettafeltje de look van je woonkamer maken of kraken. Waar je vroeger eerder beperkt was in je keuze, is er nu een overvloed aan opties voor de salontafel en bijzettafel van je dromen. Kies je een compositie van meerdere tafeltjes in verschillende hoogtes en groottes of ga je voor 1 blikvanger? Vind je het fijn om een salontafel met opstaande randen te hebben en zo van je salontafel eigenlijk een dienblad op hoogte te maken of heb je graag de optie om af en toe eens van dienblad – en look! - te wisselen? Of ben je eerder op zoek naar een bijzettafel om naast de zetel te zetten en niet zozeer centraal in je woonkamer? Welke salon- of bijzettafel je ook zoekt, Ambertree helpt je graag bij de juiste keuze.

Wat een heerlijk moment, lekker rustig voor de TV naar je favoriete programma kijken. Gezellig met z’n allen een fijne familiefilm verslinden of knus, onder een warm dekentje in je eentje een serie bingewatchen. Ja, ook wij pleiten schuldig! Popcorn en een drankje erbij, wat snoepjes voor de kinderen op tafel en we zijn vertrokken. Zonder dat we het beseffen, is je salontafeltje een cruciaal element voor een gezellige TV-avond.

Notre Monde Tray table bij Ambertree/>
Onze toppers uit de Notre Monde collectie: de tray tables in setvorm

Bijzondere Mater bijzettafeltjes bij Ambertree/>
Prachtig samenspel van Mater Bowl tafeltjes in mangohout @ Ambertree

Ambertree zoekt met veel plezier mee naar je ideale salontafel of bijzettafel! Een salontafel vormt immers het centrale punt van je living of woonkamer. Je kan kiezen voor een ronde salontafel, verschillende tafeltjes die in elkaar of onder elkaar passen, vierkante salontafels in blokvorm, op poten, met bergruimte voor je favoriete magazines, bijzettafels in glas, exemplaren in metaal, etc… De keuze is eindeloos!

In de Ambertree showroom vind je tal van prachtige dienbladtafels van het Belgische Notre Monde. Deze tafeltjes zijn er in verschillende afmetingen en hoogtes, zowel rond als rechthoekig, en bieden je de mogelijkheid om een aantal keer per jaar of seizoen voor een andere look te kiezen. Om een speels effect te bekomen kan je verschillende designs mixen en met sets van 2 of zelfs 3 tafels werken. Heb je in je interieur graag natuurlijke materialen? Dan biedt Ethnicraft heel wat mooie opties in hun gamma in eik, teak of walnoothout. Als je voor funky en modern opteert, is XLBoom een goede keuze! Met hun witte, strakke én praktische ontwerpen toveren zij je living om tot een trendy ruimte.

Bijzondere bijzettafeltjes bij Ambertree

Geïnspireerd geraakt door deze bijzondere bijzettafeltjes? Kijk dan zeker eens op onze webshop of kom eens langs in onze Concept Store op de Kioskplaats in Hoboken, zodat je de verschillende opties kan bekijken in een specifieke omkadering!


Tip: wil je zelf je budget bepalen? Vraag dan een cadeaubon op maat aan in de winkel of via info@ambertree.be.

Meer tips? www.ambertree.be!