Ambertree nieuws

Bijzondere bijzettafeltjes

10 apr. 2018 10:00:00

Bijzondere bijzettafeltjes bij Ambertree


Hoewel het vaak maar kleine of schijnbaar onbelangrijke interieuritems zijn, kan het juiste salon- of bijzettafeltje de look van je woonkamer maken of kraken. Waar je vroeger eerder beperkt was in je keuze, is er nu een overvloed aan opties voor de salontafel en bijzettafel van je dromen. Kies je een compositie van meerdere tafeltjes in verschillende hoogtes en groottes of ga je voor 1 blikvanger? Vind je het fijn om een salontafel met opstaande randen te hebben en zo van je salontafel eigenlijk een dienblad op hoogte te maken of heb je graag de optie om af en toe eens van dienblad – en look! - te wisselen? Of ben je eerder op zoek naar een bijzettafel om naast de zetel te zetten en niet zozeer centraal in je woonkamer? Welke salon- of bijzettafel je ook zoekt, Ambertree helpt je graag bij de juiste keuze.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Gracieus glaswerk

15 mrt. 2018 10:00:00

Gracieus glaswerk bij Ambertree


Onder de noemer glaswerk vallen zeer veel verschillende decoratieve items om je interieur op te fleuren. De meest gekende zijn uiteraard dé deco stuks bij uitstek: vazen en bloempotten. Iedere vrouw krijgt graag een bloemetje en dit boeket of plantje moet uiteraard kunnen pronken in een mooie vaas of pot die deze bloemen alle eer aan doet. Glaswerk geeft je heel veel mogelijkheden en het spreekt voor zich dat je al je glaswerknoden bij Ambertree kan vinden!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Hoe vind ik mijn ideale zetel?

1 mrt. 2018 10:00:00

Ambertree hoe kies ik de ideale zetel


Zolang de zomer nog niet in het land is – en we dus nog niet kunnen genieten van een cocktail aan de Belgische kust of op ons eigen terras – zullen we het moeten stellen met gezellige avondjes thuis Die spenderen we dan ook vaak in onze zetel. Is het niet om lekker knus met onze geliefden naar TV te kijken, dan is het wel om in alle rust de stress van de afgelopen dag te vergeten. Maar, welke zetel is nu de perfecte zetel ? Ambertree helpt je graag een antwoord te vinden!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Plaids om te knuffelen

6 feb. 2018 10:00:00

dikke truiendag plaids om te knuffelen bij Ambertree


Op 6 februari is het dikke truiendag, een heel fijn initiatief van de Vlaamse overheid om de verwarming een paar graden lager te zetten en een lekker warme trui aan te trekken om jezelf warm te houden. Wij bij Ambertree vinden het erg belangrijk om ook ons steentje bij te dragen, al mag dat dan wel op een nóg gezelligere manier vinden we: met een heerlijk knusse plaid!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Focus: Jackie Brussels

22 jan. 2018 10:00:00

Focus Jackie Brussels @Ambertree


Het Belgische interieurlabel Jackie Brussels staat voor fun en een hoge feelgood factor. De vrolijke gezichten van “Een frisse start met VTWonen” ontwerpen de allermooiste interieuritems in textiel. Denk aan de perfecte poef, het gezelligste kussen en de knuffeligste plaids. Zij maken zonder moeite van jouw huis een karaktervolle thuis.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Het perfecte tapijt

15 jan. 2018 10:00:00

Het perfecte tapijt van Hay


Hoewel deze gezelligmakers soms oneerbiedig als voetenvegers worden bekeken, is het perfecte tapijt werkelijk een aanwinst voor je interieur. Een tapijt breekt de vaak grote vlakte van een tegel- of parketvloer en voegt een vleugje kleur en dynamiek toe aan de ruimte. Tapijten zijn er in allerlei soorten en maten, met of zonder print, hoog- of laagpolig, kleurrijk of neutraal. Kortom: er is voor iedereen en voor elke ruimte een perfect tapijt. Maar hoe kies je nu jouw droomtapijt?

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Tips voor een gezellige feesttafel

10 dec. 2017 20:00:00

Gezellige feesttafel met Serax en Ambertree


It’s the season to be jolly! En bij jolly people hoort een gezellige kersttafel! In december krijg je vaak heel wat volk over de vloer en dan wil je als gastvrouw/gastheer natuurlijk scoren met een prachtig gedekte feesttafel. Gelukkig kan je bij Ambertree alles vinden om van jouw tafel een pareltje te maken. We geven je graag wat feestelijke tips van onze interieurspecialisten.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Let the unwrapping begin

5 dec. 2017 09:00:00

Culti geurstokjes Ambertree


December is dé cadeautjesmaand bij uitstek en laat het maken van pakjes nu net onze specialiteit zijn! Of je nu kiest voor een klein en praktisch pakje of een groot en bijzonder cadeau, Ambertree is the place to be om de lege plekjes onder de kerstboom snel te vullen met allerlei moois!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Komen eten!

28 nov. 2017 09:00:00

Komen eten Ethnicraft Circle Table


Het einde van het jaar nadert weer met rasse schreden en dat wil zeggen dat er opnieuw heel wat gegeten en gedronken zal worden met vrienden en familie de komende maanden. Men zegt wel eens dat men “van een schone tafel niet kan eten”, maar wij durven dat te betwisten. Omdat het oog immers ook wat wil stellen wij je met veel plezier onze mooiste tafels en stoelen voor.

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree

Focus: XLBoom

9 nov. 2017 09:30:00

XLBoom Noella vaasjes


In de modewereld weten ze al langer dat Antwerpen de place to be is voor fashion van de bovenste plank, maar in interieurland durft men ons – onterecht! - wel eens over het hoofd zien. Hoog tijd dus om België - en dan meer specifiek onze Antwerpse vrienden - nog eens op de interieur- en decoratiekaart te zetten. Het Wijnegemse XLBoom verdient wat ons betreft een podiumplaats!

Lees meer
Geplaatst in Blog door Ambertree
Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4