Onder de noemer glaswerk vallen zeer veel verschillende decoratieve items om je interieur op te fleuren. De meest gekende zijn uiteraard dé deco stuks bij uitstek: vazen en bloempotten. Iedere vrouw krijgt graag een bloemetje en dit boeket of plantje moet uiteraard kunnen pronken in een mooie vaas of pot die deze bloemen alle eer aan doet. Glaswerk geeft je heel veel mogelijkheden en het spreekt voor zich dat je al je glaswerknoden bij Ambertree kan vinden!

Om nog eens terug te komen op dat mooie boeketje bloemen dat je gekregen hebt onlangs met Valentijn: hoe jammer zou het zijn als je dit met liefde gegeven geschenk moet plaatsen in een vaas die je boeket onrecht aandoet? Er is immers niets zo jammer als een prachtig compact boeket dat verloren gaat in een te brede vaas of een groot boeket dat geen ruimte heeft om mooi te vallen in een te smalle vaas. Zorg dus voor variëteit in je vazen- en pottencollectie en vergeet niet dat een fel kleurtje heel leuk kan zijn, ook bij een sober boeket!

Gracieus glaswerk hoge vaas bij Ambertree
Hoge vaas van Serax @ Ambertree

Heb je geen bloemen gekregen met Valentijn? Geen nood, want de lente loert om de hoek! De narcissen, hyacinten en irissen gaan binnenkort weer bloeien en staan te trappelen om jouw huiskamer op te fleuren. Henry Dean heeft zeer mooie, frisse stukken in de collectie die perfect passen bij deze vrolijke lentebloemen.

Ook kleinere potjes en schaaltjes in glas voor kaarsen, theelichtjes, potpourri, etc. behoren tot het gamma glaswerk van Ambertree. Een samenstelling van glaswerk met kaarsjes geeft elke ruimte sfeer en dankzij tal van verschillende kleuren zorg je elk seizoen opnieuw voor een up-to-date look van jouw interieur.

Gracieus glaswerk Henry Dean Ambertree
Assortiment glaswerk van Henry Dean @ Ambertree

Kortom: Glaswerk is dé ideale keuze als je op zoek bent naar een cadeautje voor vrienden, familie of – why not – simpelweg voor jezelf.

Geïnspireerd geraakt door glaswerk dankzij deze blog? Kijk dan zeker eens op onze website of kom gewoon eens langs in onze Concept Store op de Kioskplaats in Hoboken, zodat je de verschillende opties kan bekijken in een specifieke omkadering! Wij kiezen voor sterke, kwaliteitsvolle merken zoals Henry Dean en Serax omdat zij prachtige collecties ontwerpen en deze stukken hun plaats vinden in elk interieur.


Tip: wil je zelf je budget bepalen? Vraag dan een cadeaubon op maat aan in de winkel of via info@ambertree.be.

Meer tips? www.ambertree.be!