Wie denkt dat er een speciale gelegenheid of een feest moet zijn om wat kaarsen aan te steken en sfeer te scheppen in je woning, slaat de bal volledig mis. Je kan gerust elke dag van de week een extra gezellige toets te geven aan je living, keuken of – waarom niet – aan de slaapkamer!

Er gaat niets boven de gezellige flikkering van een brandende kaars. Het creëert een gezellige, warme gloed en zorgt voor instant sfeer. Maar ook als je kaarsen niet branden kunnen ze een extra toets geven aan jouw interieur. Kaarsen zijn er immers in allerlei geuren, kleuren en vormen. Dat geeft je de mogelijkheid om je kaarsen helemaal af te stemmen op de rest van je interieur.

Kaarsen gemaakt met liefde

De indrukwekkende kaarsen van From Victoria With Love zijn – zoals de naam doet vermoeden – gemaakt met liefde. Alle kaarsen verspreiden een heerlijke geur van Tonka bonen, teak en patchouli en hebben als doel de romantiek te doen herleven in deze digitale tijden. Nobel, toch? Alsof een snuifje lekker parfum niet voldoende is komen deze kaarsen ook in prachtige, decoratieve potten, bekleed met leer in toffe patronen. Van karakter gesproken!

From Victoria With Love

Authentieke geuren

Ook de kaarsen van Lothantique zijn echte strelingen voor het oog. Dankzij de authentieke look van de verpakking en het potje waar de kaars in zit, weet je dat je een pareltje in handen hebt. Leuk om te cadeau te geven én te krijgen. Met typisch Franse namen als “Jeanne”, “Antoine” en “Elisa” waan je je zo in het zuiden van Frankrijk.

Ester & Erik

Het Deense merk Ester & Erik gaat dan weer voor eenvoud en klasse, zoals we dat van de Denen gewend zijn. Alle kaarsen zijn handgedompeld en worden met zorg voor traditie gemaakt in hun familiebedrijf. Kies uit talrijke kleurtjes om je tafel op te fleuren tijdens een diner of laat je verleiden door de subtiele parfums van hun geurkaarsen.

Kaarshouders om van te houden

Uiteraard is het fijn als je kaarsen ook mooi zijn zonder aan te steken, maar het leukste effect krijg je toch echt wel als ze branden. Daarom mogen toffe kaarshouders niet ontbreken in je interieur. Ook kaarsenhouders vind je in allerlei materialen en vormen, zodat je telkens perfect de look kan creëren die past bij je inrichting. Voor wie van strak houdt zijn de kaarshouders van New Works een aanrader, wie eerder voor een romantische toets gaat vindt zijn gading bij Cozy Living.

Henry Dean

Het glaswerk van Henry Dean is dé referentie bij uitstek voor wie op zoek is naar unieke, glazen kunstwerkjes om kaarsen in te zetten. Of je nu kiest voor een coole bolvorm, een hoge, smalle vaas, een breed windlicht of kleine, schattige potjes om theelichtjes in te zetten, bij Henry Dean vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Henry Dean kaarshouders in glas

Dim dus maar snel de lichten en laat je helemaal gaan!

Meer info?

Ontdek alle kaarsen, kaarshouders en glaswerk op www.ambertree.be!