Op 6 februari is het dikke truiendag, een heel fijn initiatief van de Vlaamse overheid om de verwarming een paar graden lager te zetten en een lekker warme trui aan te trekken om jezelf warm te houden. Wij bij Ambertree vinden het erg belangrijk om ook ons steentje bij te dragen, al mag dat dan wel op een nóg gezelligere manier vinden we: met een heerlijk knusse plaid!

Bye bye fleece

De tijd dat een plaid een niet-zo-fashionable (lees: eeeek! fleece!) noodzakelijk kwaad was om je voetjes warm te houden tijdens het televisie kijken is gelukkig al een hele tijd voorbij. Er zijn dezer dagen tal van prachtige ontwerpen voorhanden om je avonden in de zetel gezelliger te maken én toch stijlvol te blijven. We selecteerden voor jou onze all time favourites.

Cozy Living plaid Ambertree
Fake Fur plaid Ambertree
Deze imitatiebonten plaid in oker is een streling voor het oog en houdt onderkoelde voetjes gegarandeerd warm @ Ambertree

Blauwe plaid SemiBasic Ambertree
Knappe blauwe plaid van SemiBasic voor als het wat frisser wordt op een zomers terrasje @ Ambertree

Pastelroze plaid Essenza Ambertree
Pastelroze knuffelplaid van Essenza voor je favoriete serie op Netflix @ Ambertree

Voor ieder wat wils

Of je nu kiest voor zachte pastelkleurtjes, een funky print of een heerlijk zacht (nep)bontlaagje, Ambertree heeft voor jou sowieso de juiste plaid in huis! Kom zeker eens langs in onze showroom en kies uit het prachtige assortiment van zachte plaids of neem een kijkje op onze webshop!


Tip: wil je zelf je budget bepalen? Vraag dan een cadeaubon op maat aan in de winkel of via info@ambertree.be.

Meer tips? www.ambertree.be!