Notre Monde - Bronze nesting coffee table set - Ø61/92cm

Schrijf de eerste review van dit product

€ 867,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Artikelnummer: 3510

EAN: 9876678935101

Click & Collect


Reserveer dit item online & betaal bij afhaling in de winkel 2 à 3 dagen na reservatie! Het geselecteerde stuk blijft max. 10 dagen na reservatie beschikbaar


Voorraad tijdelijk uitgeput? We bestellen het graag voor jou bij. Neem contact op!

Beschrijving

Details

Een topper uit de collectie van Notre Monde! Deze set van koffietafels schaart in elkaar en speelt zo met hoogte en afmetigen. Dit resulteert in een zeer praktische en speelse combinatie die heel geraffineerd en stijlvol zijn plaats vindt. Het gecoate metalen frame van de twee tafels ondersteunt een spiegelglazen blad dat met brons bewerkt is. Dit geeft een heel mooie pattine en een effect van veroudering met kleurschakeringen die van goud over bruin naar groen gaan. De afmetingen van de tafels zijn voor de kleinste : 61 cm diameter en 36 cm hoogte. Voor de grootste is dit 92 cm diameter en 41 cm hoogte. Ook verkrijgbaar in charcoal kleur.

De collectie van Notre Monde is gebaseerd op het werk van Dawn, een Amerikaanse kunstenares met een groot gevoel voor stijl en elegantie. Invloeden van over de hele wereld die ze oppikt op haar vele reizen, laat ze tot leven komen in combinatie met traditionele technieken. De producten stralen één voor één haar fascinatie voor vreemde culturen uit. Dit resulteert in authentieke en kunstzinnige interieurartikelen die uitblinken in originaliteit. Elk product is uniek en handgemaakt in de studio van Notre Monde. De luxueuze, mooi afgewerkte  en verfijnde collectie van Notre Monde maken van je huis een plek om van te houden. Een luxueuze omgeving die zowel functioneel als inspirerend wordt ervaren.

 

Extra informatie

Extra informatie

Merk Notre Monde
Breedte 61/92
Kleur Goud

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

U reviewt: Notre Monde - Bronze nesting coffee table set - Ø61/92cm

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene score