Henry Dean - Cylinder Small Dijon

Schrijf de eerste review van dit product

€ 29,95

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Artikelnummer: 3926

EAN: 9876678939260

Click & Collect


Reserveer dit item online & betaal bij afhaling in de winkel 2 à 3 dagen na reservatie! Het geselecteerde stuk blijft max. 10 dagen na reservatie beschikbaar


Voorraad tijdelijk uitgeput? We bestellen het graag voor jou bij. Neem contact op!

Beschrijving

Details

Cylinder Small is de iets compactere versie van de klassieker uit de Henry Dean collectie. Dijon is, zoals de naam reeds doet vermoeden, een mosterdachtig geel dat in verschillende schakeringen sfeer schept in uw interieur. Afmetingen : 13 cm diameter, 17 cm hoog.

Elk Henry Dean product is uniek doordat het mondgeblazen en handgemaakt  is.Henry Dean creëert al jarenlang onder het merk “Henry Dean” en onder de naam “Land by Henry Dean”, een hele collectie glaswerk voor het interieur. Tijdloos design wordt  door getalenteerde handen van echte glaskunstenaars in vorm gebracht. De talloze kleuren en schakeringen die in het productieproces verwerkt worden, maken dat de creatiemogelijkheden werkelijk oneindig zijn. De kleine “imperfecties” die je kan terugvinden in de producten van Henry Dean, zijn de perfecte getuigeen dat dit traditioneel gemaakt glaswerk uniek is, en dat er geen enkel stuk identiek is.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Henry Dean
Lengte 14
Hoogte 18
Breedte 14
Kleur Beige

Beoordelingen

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

U reviewt: Henry Dean - Cylinder Small Dijon

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene score