Trends in decoratie

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

13 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

13 artikel(en)

Welkom bij onze sectie Trends. Hier vind je steeds de allerlaatste trends in decoratie terug. Of je nu het ideale cadeau zoekt voor je hippe, beste vriendin of voor je bourgondische schoonvader, je bent hoe dan ook aan het juiste adres.

Trendy decoratieve stuks springen in het oog en geven je interieur een onmiddellijke boost. Ze transformeren je interieur als het ware en geven een update naar het hier en nu. Kies voor een funky kleur, een speciaal patroon of een in het oog springend design en laat je interieur herleven. We bieden je hier onze selectie van de hipste items uit decoratieland.

Wij – en velen met ons - zijn fan van de mooie wijnrekjes van XLBoom. Door hun strakke designs is er voor elke wijnfan een rekje dat past binnen zijn of haar interieur. Bovendien bieden we ook de prachtige ijsemmers van XLBoom aan, in brons, goud en zwart. Leuk voor zowel de mannelijke, als de vrouwelijke wijnliefhebbers!

Wie is er niet blij met een mooi boeket, inclusief bijpassende vaas? Elke vrouw natuurlijk. En dan bieden de gouden vaasjes van XLBoom soelaas. Deze trendy decoratie items passen in elk interieur en zijn dus het ideale cadeau voor elke lieve mama, beste vriendin, zorgzaamste zus, …

Op zoek naar minder traditionele cadeaus? Dan zijn er ook onze iets meer atypische stuks zoals de minimalistische houten klerenhangers van Woud. Eindelijk een klerenhanger die ook echt gezien mag worden! Deze trendy hangers zijn ook prachtig in combinatie met de vestiairerekken van Hay.

Of wat dacht je van de pastelkleurige kledinghaakjes van The Dots van Muuto? Deze bewijzen dat een eenvoudige kleerhaak kan uitgroeien tot een iconisch design. Gebruik ze in de gang, de keuken, badkamer of woonkamer. Deze “stippen” zijn tegelijkertijd functioneel en decoratief. Het ideale cadeautje voor wie iets apart zoekt.

Nog zo’n toppers zijn de hippe magazine- of krantenrekjes van Flow door Formfusion. Hou je huis op orde en verzamel al je papierwerk in deze klassiekers. Niet alleen praktisch, maar ook prachtig!

Heb je wat minder stipte vrienden? Geef ze dan één van de knappe klokken van Karlsson cadeau. Je kan zowel digitale, als analoge klokken in hun gamma vinden. Telkens weer tijdloos, met een knipoog. Leuk om te geven en leuk om te krijgen.