Glaswerk

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 137 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 137 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Glaswerk bestaat in allerlei maten, soorten en kleuren. Onze selectie glaswerk is dan ook zeer uitgebreid. Met merken als Henry Dean en Cozy Living kiezen we steevast voor de beste kwaliteit inzake glaswerk. Of je nu een mooie vaas zoekt voor een groot boeket bloemen of een klein vaasje voor wat losse bloemen, we zijn ervan overtuigd dat je zeker je voorkeur vindt.

Onder de noemer glaswerk vallen zeer veel verschillende decoratieve items om je interieur op te fleuren. De meest voor de hand liggende zijn uiteraard dé deco stuks bij uitstek: vazen. Iedereen krijgt wel eens een boeketje bloemen dat in een vaas moet gezet worden. Aangezien je qua grootte van een boeket zo gek kan gaan als je zelf wilt, zijn er vazen in allerlei breedtes en hoogtes. Kies de juiste vaas voor je boeket, want niets zo jammer als een prachtig compact boeket dat verloren gaat in een te brede vaas of een groot boeket dat geen ruimte heeft om mooi te vallen in een te smalle vaas. In het aanbod van Henry Dean, XLBoom en Cozy living vind je zeker de vaas waar je naar op zoek bent.

Ook kleine potjes en schaaltjes in glas voor kaarsjes, potpourri, etc. behoren tot het gamma glaswerk in onze webshop. Je vindt ze in alle vormen, groottes en kleuren. Geef op een een eenvoudige manier kleur aan je interieur en schep sfeer door een bonte mengeling aan glazen decoratiestuks.

Alle soorten glaswerk zijn zowel online, als in de Ambertree showroom te Hoboken verkrijgbaar. Leuk om als cadeau te geven en nog leuker om te krijgen!