Bedden en boxsprings

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

4 artikel(en)

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

4 artikel(en)

Als je weet dat wij langslapers maar liefst één derde van ons leven doorbrengen in bed, besef je maar al te goed dat investeren in het perfecte bed een absolute must is. Maar waar te beginnen in de wijde wereld van het slaapcomfort? Kies ik voor een boxspring of een lattenbodem?

Momenteel is maar liefst 7 op de 10 verkochte bedden een boxspring-combinatie en quasi elk goed hotel kiest voor boxsprings om klanten van een heerlijke nachtrust te voorzien. Een boxspring ademt klasse en juist omdat zoveel hotels opteren voor boxsprings, associëren we ze snel met een prettig ontspannen vakantiegevoel. Dankzij de combinatie van een matras met binnenvering én een verende bodem, die ervoor zorgt dat je ook iets hoger ligt dan in het gemiddelde bed, kan je het ultieme slaapcomfort ervaren.

Als je niet opteert voor een boxspring-combinatie kan je nog altijd kiezen voor een klassieke lattenbodem. Deze bodem garandeert immers een stevige, egale en effen steun voor je matras. Bovendien kan je op een lattenbodem elk soort matras gebruiken, zowel een verenmatras, een matras in latex of in schuimrubber.