Tafels

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De tijd dat een tafel louter een meubel was om aan te eten is gelukkig al lang voorbij. Een tafel, of die nu in de eetkamer of in de keuken staat, is er om aan te leven. Het is vaak hét key element bij uitstek in je voornaamste leefruimte. Het is een meubel waarrond iedereen samen komt om gezellig samen te eten, de kinderen maken er vaak hun huiswerk aan en als er belangrijke zaken moeten besproken worden, gebeurt dat ook vaak aan de grootste tafel in huis. Een tafel is met andere woorden een verzamelplaats voor iedereen in huis. Het is dus zeker de moeite om goed na te denken over de juiste tafel voor jouw gezin en bij uitbreiding, je hele familie. We bieden prachtige eetkamer- en keukentafels aan op jouw maat.

Zo zijn er de strakke en tijdloze tafels van Hay, die prachtig staan in elk minimalistisch interieur. De houten tafels van Ethnicraft zijn anderzijds de aangewezen keuze voor een warme toets in je interieur. Bij het Deense Muuto kom je dan weer aan je trekken als je kiest voor eenvoud en strak design. Je vindt bij ons een grote selectie aan ronde tafels, vierkante tafels, uitschuifbare tafels, rechthoekige tafels en dit in allerhande kleuren en houtsoorten. Er is kortom voor elk wat wils!

Ambertree biedt trendy en functionele tafels in diverse uitvoeringen en modellen. Eetkamerafels, keukentafels en multifunctionele tafels, ze zijn allemaal verkrijgbaar uit de Ambertree collectie en op voorraad. Wij verzekeren een snelle levering en een onberispelijke kwaliteit.

Niet helemaal zeker over welke tafel bij jou past? Plan een bezoekje aan onze 600m² grote Ambertree showroom te Hoboken en probeer enkele eetkamertafels en keukentafels uit. We staan je met veel plezier bij in je keuze.