Hanglampen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 40 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 40 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hanglampen heb je in heel wat varianten. Zo heb je hanglampen die je in groepjes van 3 of meer lampen hangt, grote hanglampen die je alleen hangt, hanglampen die boven een specifiek item moeten hangen of hanglampen die niet enkel sfeer, maar ook echt licht moeten brengen in de duisternis.

De juiste hanglamp kan wonderen doen voor je interieur. Een hanglamp geeft namelijk niet enkel licht, maar zorgt ook voor de juiste sfeer in een kamer. Heb je graag kleine lampenkampjes op een rij, dan is onze selectie van New Works een goede keuze voor jou. Kies je voor 2 of 3 statement lampen op een rij, dan kunnen we zeker de conische lampen in pastelkleur van het Deense WOUD aanraden. Verkies je lampen zonder armatuur? Ook dat kan! Muuto biedt je een antwoord op je vraag!

Zoveel mensen, zoveel lampen! In onze webshop en in de showroom vind je voor iedereen wat wils. Of je nu op zoek bent naar goud, brons, glas, marmer, staal, etc… Ambertree heeft de juiste hangverlichting zeker in huis!

De hanglampen uit de Ambertree collectie zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. Steeds online te bestekken en uit stock leverbaar.