Dienbladen (118 producten)

Een dienblad saai en functioneel? Think again! De nieuwste generatie dienbladen is een echte streling voor het oog. Dankzij funky materialen en patronen zijn ze zelfs té mooi geworden om in de kast te bewaren en mag je ze zeker een leuke plaats pal in je woonkamer geven!

Hier stellen we je met veel plezier allerhande alternatieven voor het saaie, standaard dienblad voor. Ambertree selecteerde heel wat decoratieve dienbladen in allerlei afmetingen en uitvoeringen. Een dienblad moet uiteraard praktisch zijn, maar waarom niet opteren voor een mooi in het oog springend dienblad als dat tegelijkertijd kan? Je kan kiezen voor een klassiek, rechthoekig dienblad met gouden look, maar ook voor een funky ronde plateau met spiegelglas en grafische print, en eigenlijk elke mogelijkheid tussenin.

Eerst en vooral moet je kiezen welke vorm je voorkeur heeft. Zo kan je gaan voor een rond dienblad, een ovaal of rechthoekig dienblad, of zelfs een dienblad met een organische vorm! Houd rekening met de plaats waar je het dienblad wil zetten. Als het een vaste plek op bijvoorbeeld een salontafel krijgt, zorg je er best voor dat de vorm van je dienblad mooi past op of in de vorm van je salontafel. Zorg er ook voor dat je de juiste afmetingen van de tafel kent waarop het dienblad mag komen te staan, zodat het een prachtig geheel wordt samen. Als je zo’n fraai dienblad hebt mag het immers blijven staan, ook als het even niet gebruikt wordt. .

Verder kan je helemaal losgaan in de keuze van de kleur van je favoriet dienblad. Kies je voor een metaallook? Dan alleen al zijn er heel veel opties. Verkies je een gouden dienblad of heb je liever een koperen dienblad van XLBoom? Of verkies je een zilverkleurige plateau van Notre Monde? Mat zwart van XLBoom kan ook! Of brons? Er zijn tal van mogelijkheden, de keuze is aan jou!.

Uiteraard kan je ook kiezen voor andere materialen, zodat je een heel eigenzinnige look krijgt. De dienbladen met spiegelglas van Notre Monde zijn dienbladen met karakter. Hun dienbladen met verouderd spiegelglas zijn ondertussen klassiekers geworden, maar ook de dienbladen met grafische en etnische prints behoren tot onze persoonlijke favorieten. Enkele van de dienbladen van Notre Monde hebben zelfs een bijna mythisch kantje. Dankzij combinaties tussen helder spiegelglas, schitterende patronen vol kleur en een houten omkadering krijg je niet alleen een knap dienblad, maar een kunstzinnig pronkstuk voor je interieur. .

Ook houten dienbladen behoren tot de mogelijkheden. Kies je voor een robuust rond dienblad in hout van Serax of liever een organisch dienblad in glad hout? Alles kan!