Glaswerk (80 producten)

Glazen decoratie maakt van je huis een gezellige thuis. Of je er nu kaarsjes, bloemen of hebbedingetjes in bewaart, deze prachtige items zorgen voor instant sfeer. Glaswerk is er en heel wat vormen, kleuren en maten. We zijn er zeker van dat jouw favoriet hier ook tussen staat!

Glaswerk bestaat in allerlei maten, soorten en kleuren. Onze selectie glaswerk is dan ook zeer uitgebreid. Met een topmerk als Henry Dean kiezen we steevast voor de beste kwaliteit inzake glaswerk. Of je nu een mooie vaas zoekt voor een groot boeket bloemen of een klein vaasje voor wat losse bloemen, we zijn ervan overtuigd dat je zeker je voorkeur vindt.

Onder de noemer glaswerk vallen zeer veel verschillende decoratieve items om je interieur op te fleuren. De meest voor de hand liggende zijn uiteraard dé deco stuks bij uitstek: vazen. Iedereen krijgt wel eens een boeketje bloemen dat in een vaas moet gezet worden. Aangezien je qua grootte van een boeket zo gek kan gaan als je zelf wilt, zijn er vazen in allerlei breedtes en hoogtes. Kies de juiste vaas voor je boeket, want niets zo jammer als een prachtig compact boeket dat verloren gaat in een te brede vaas of een groot boeket dat geen ruimte heeft om mooi te vallen in een te smalle vaas. In het aanbod van Henry Dean en XLBoom vind je zeker de vaas waar je naar op zoek bent.

Ook kleine potjes en schaaltjes in glas voor kaarsjes, potpourri, etc. behoren tot het gamma glaswerk in onze webshop. Je vindt ze in alle vormen, groottes en kleuren. Geef op een eenvoudige manier kleur aan je interieur en schep sfeer door een bonte mengeling aan glazen decoratiestuks.

Alle soorten glaswerk zijn zowel online, als in de Ambertree showroom te Hoboken verkrijgbaar. Leuk om als cadeau te geven en nog leuker om te krijgen!