Kaders en spiegels (17 producten)

Een mooie kader met een foto van je liefste of een hippe spiegel aan de wand maakt je huis meteen wat persoonlijker. Kies uit ons uitgebreid gamma van kaders en spiegels en geef je hall, woonkamer of slaapkamer op 1,2, 3 wat extra va va voom!

Ambertree selecteerde een ruim aantal spiegels en kaders om je interieur extra cachet te geven. Spiegels in de badkamer zijn er om te checken of je er goed uitziet, maar spiegels in andere kamers van je woning zijn niet louter functioneel. Ze zijn er om sfeer te scheppen en net dat tikkeltje extra karakter te geven aan een ruimte. Een knappe, verouderde spiegel van Notre Monde in de woonkamer boven een mooie dressoirkast straalt klasse en stijl uit. Een grote, strakke, rechthoekige staande spiegel in de dressing laat je toe je outfit te checken, maar geeft ook een subtiele minimalistische twist aan de kamer. Prachtig in combinatie met één van de strakke kledingrekken van Hay. Een verzameling van verschillende formaten ronde spiegels kan een leuk speels effect geven in je hall. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Spiegels zijn er allerlei formaten en uitvoeringen. Zo zijn er de ronde spiegels in brons- of goudtinten van Notre Monde of de roze of zwarte spiegels van AYTM. Deze spiegels creëren warmte en sfeer in elk interieur. Hang de spiegels op een prominente plek in je interieur of accentueer de schoonheid en eenvoud door een contrasterende achtergrondkleur. Ook de rechthoekige spiegels met brede kaders van XLBoom zijn een musthave voor elke liefhebber van eenvoud en klasse. Bij Ambertree vind je zeker de spiegel van je dromen. .

Ook onze selectie aan kaders biedt voor ieder wat wils. Kaders met foto of kaders zonder foto, om aan de muur te hangen of op de kast te zetten. Kaders in glas, in hout of metaal, Ambertree heeft ze allemaal in huis..

Snuister even in onze shop en ontdek je ideale spiegel of kader!