Servies (14 producten)

Van een mooie tafel alleen kan je niet eten, maar het maakt het leven zeker wat aangenamer, toch? Ontdek ons gamma van prachtig servies hier!

Men zegt wel eens: “van een mooie tafel alleen kan je niet eten”, maar een mooi gedekte tafel vergroot toch wel degelijk de smaaksensatie van een lekkere maaltijd. Je eet voor een groot deel met je ogen en de manier waarop een gerechtje is gepresenteerd heeft heel wat invloed op onze eetlust. Een knap servies maakt je tafel dus echt af.

Of het nu gaat om servies voor dagelijks gebruik of servies voor een bepaalde feestelijke gelegenheid, het Belgische merk Serax heeft het juiste servies voor jou. Telkens opnieuw weet Serax te verrassen met frisse kleuren, een breed aanbod en een tijdloos design. Alle artikelen zijn van hoge kwaliteit en geven een uniek karakter aan je tafeldekking. p

Het gamma van Serax omvat prachtige borden, smakelijke kopjes, schaaltjes in allerlei formaten, ovenschalen voor de beste ovenschotels, etc… in een breed kleurenspectrum. Verras je tafelgasten met een combinatie van verschillende kleuren en creëer een speelse, doch doordachte tafel. p

De prachtige collectie van Serax is verkrijgbaar via onze Ambertree website of in de Ambertree Concept Store te Hoboken.