Trends (3 producten)

Ons interieur richten we het liefst tijdloos in, zodat we lang plezier hebben van onze – met zorg – ingerichte kamer. Om alles toch hip en trendy te houden, is het slim om te investeren in een paar leuke kleinere items die je tijdloze interieur meteen een boost geven.

Welkom bij onze sectie Trends. Hier vind je steeds de allerlaatste trends in decoratie terug. Of je nu het ideale cadeau zoekt voor je hippe, beste vriendin of voor je bourgondische schoonvader, je bent hoe dan ook aan het juiste adres.

Trendy decoratieve stuks springen in het oog en geven je interieur een onmiddellijke boost. Ze transformeren je interieur als het ware en geven een update naar het hier en nu. Kies voor een funky kleur, een speciaal patroon of een in het oog springend design en laat je interieur herleven. We bieden je hier onze selectie van de hipste items uit decoratieland.

Wij – en velen met ons - zijn fan van de mooie items van XLBoom. Of je nu zoekt naar een schattig, glanzend vaasje, een magnetische fotokader of een hip wijnrekje, XLBoom kan je vast en zeker bieden wat je zoekt!

Op zoek naar minder traditionele cadeaus? Dan zijn er ook onze iets meer atypische stuks zoals de minimalistische houten klerenhangers van Woud. Eindelijk een klerenhanger die ook echt gezien mag worden! Deze trendy hangers zijn ook prachtig in combinatie met de vestiairerekken van Hay.

Nog zo’n toppers zijn de hippe magazine- of krantenrekjes van Flow door Formfusion. Hou je huis op orde en verzamel al je papierwerk in deze klassiekers. Niet alleen praktisch, maar ook prachtig!

Heb je wat minder stipte vrienden? Geef ze dan één van de knappe klokken van Hay cadeau. Je kan zowel digitale, als analoge klokken in hun gamma vinden. Telkens weer tijdloos, met een knipoog. Leuk om te geven en leuk om te krijgen.