14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Hay meubelen (6 producten)

Tot en met 31 maart 20% korting op de HAY Mags en Quilton sofa

Ben je op zoek naar Hay meubelen? Ambertree is officiële verdeler van Hay en levert de volledige Hay collectie gratis in gans België. Je kan een selectie Hay meubelen online bestellen; voor het volledige assortiment kan je terecht in onze showroom in Antwerpen. 
 

Toen het Deense Hay in 2002 een eerste meubelcollectie voorstelde was het beginidee duidelijk: mooi, duurzaam design terug toegankelijk maken zonder dat je je andere leuke dingen des levens moet ontzeggen. Deze filosofie kwam tot stand door het feit dat in de jaren ’50 en ’60 de Deense designers al trendsettend waren met hun eenvoudige, maar kwalitatieve ontwerpen. De nadruk lag op vakmanschap, het leven aangenamer en mooier maken, maar wel op zeer betaalbare wijze.

Het leven aangenamer maken betekent voor Hay in de eerste plaats dat ze met functionele oplossingen inspelen op zeer concrete noden van mensen voor wie duurzaamheid geen leeg begrip is. Hay-producten moeten in staat zijn om overeind te blijven, ook na het overwaaien van trends. Het betekent echter evenzeer dat de aankoop je ook nog toelaat om andere dingen te kopen die je leven aangenaam maken, omdat ze budgetvriendelijk zijn. Tenslotte zijn alle Hay-producten mooi om naar te kijken. Vanwege hun ontwerp en de materialen waaruit ze gemaakt zijn.

Om dit uitgangspunt te realiseren engageert Hay designers van over de hele wereld. Ze kiezen zowel voor designers die hun strepen al verdiend hebben, als voor aanstormend talent, dat als geen ander de vinger kan leggen op nieuwe behoeften en innovatieve toepassingen om ze te lenigen. Hay ontwerpt constant nieuwe stukken voor elke ruimte waarin we leven. De ontwikkeltijd is doorgaans slechts 6 maanden, wat betekent dat ze heel snel kunnen inspelen op nieuwe behoeften.

Hay? Da’s echt iets voor jou!