Bureaus (8 producten)

Wat als een bureau niet louter functioneel, maar ook mooi kon zijn? Dankzij onze selectie hoef je deze vraag niet langer te stellen, want àl onze bureaus zijn prachtig om te zien en praktisch om aan te werken, of het nu over huiswerk of over dat ene belangrijke dossier gaat!

Een plaats waar vooral de studerende kinderen of thuiswerkende ouders ook heel wat tijd spenderen, is aan een bureau. Het is dus wel zo fijn dat een bureau op een gezellige manier wordt geïntegreerd in je interieur. Sommige kinderen vinden het bijvoorbeeld fijn om tijdens het studeren wat leven rondom hen te hebben. Het is dan een goed idee om het bureau in de woonkamer te installeren, zodat je kinderen het contact met de rest van het gezin behouden en niet in hun eentje op hun kamer moeten zitten. Wanneer een bureau echter een prominente plek in je living krijgt, moet het bureaumeubel wel perfect passen in je interieur. Daarom bieden we bij Ambertree praktische bureaus aan, die bovendien gezien mogen worden. Zo selecteerden we prachtige houten bureautafels van o.a. Ethnicraft en Hay die perfect passen in elke woonkamer.

Ambertree biedt trendy en functionele bureautafels en werktafels in diverse uitvoeringen en modellen, allemaal verkrijgbaar uit de Ambertree collectie en op voorraad. Wij verzekeren een snelle levering en een onberispelijke kwaliteit.

Niet helemaal zeker over welk bureau bij jou past? Plan een bezoekje aan onze 600m² grote Ambertree showroom te Hoboken en probeer enkele bureaumeubelen uit. We staan je met veel plezier bij in je keuze.