Kasten en boekenrekken (74 producten)

Een kast of boekenrek kan je interieur echt àf maken. Zo zorgen deze opbergers voor een opgeruimd huis, maar ook – en vooral – voor een gezellig huis. Je kan er namelijk je dierbare spullen in etaleren of juist je minder aantrekkelijke spullen in opbergen. Welke is jouw favoriet?

Ben je op zoek naar een kast of boekenrek om je interieur te vervolledigen? Dan ben je bij Ambertree aan het goede adres. Kasten, boekenplanken en boekenrekken maken het leven opgeruimder en netter. Gelukkig hoeft een kast, plankje of rek niet enkel praktisch te zijn, want het oog wil uiteraard ook wat!

Prachtige merken als Ethnicraft, Woud en String beantwoorden aan al je vragen naar mooie rekjes en kasten. Of je nu het opgeruimde type bent of liever je lievelingsspullen in the spotlight zet, de merken uit ons aanbod kunnen je zeker plezieren.

Rekken en wandplanken kunnen een louter functionele rol hebben, maar het is uiteraard fijner als je rek ook een streling voor het oog is. In verschillende kamers van je huis kan een rekje van pas komen. Zo is het aangenaam om in je woonkamer een aantal rekjes of wandplanken aan de muur te bevestigen waar je mooie planten, wat boeken, foto’s of andere leuke hebbedingetjes op kan etaleren. Een leuke wandplank met enkele van je lievelingsspullen in de hall straalt gezelligheid uit en geeft je gasten onmiddellijk het gevoel dat ze in een warm nest terechtkomen. Een rekje of plankje in de slaapkamer werkt dan weer goed als je geen ruimte hebt voor een nachtkastje of als je simpelweg de minimalistische toer wil opgaan. Een mooie nachtlamp op je wandplank zorgt voor een gezellige sfeer. String, Woud en Ethnicraft hebben een prachtig gamma aan muurplanken in frisse kleuren die in elk interieur passen.

Als je liever niet alles etaleert is het verstandig om te kiezen voor een mooie kast om je spullen in op te bergen. Zo heb je vaak de keuze voor een open, halfopen en volledige dichte kast. Op die manier kan je de zaken die je liever niet in het zicht wilt hebben achter gesloten kastdeurtjes of in je lades houden. De spullen die je wel graag wilt tonen, kan je op de kast of op de open schabben van je kast plaatsen. Wij maakten een prachtige selectie van houten kasten van Notre Monde en Ethnicraft die je zeker kunnen bekoren.

Voor wie het beste van 2 werelden wilt, zijn er de combinaties van String. Je kan het bescheiden houden met 1 open rekje, maar je kan ook voluit gaan voor een uitgebreide combinatie van rekken in verschillende breedtes, kastjes met schuifdeuren, etc… Je kan steeds blijven uitbreiden en schuiven, zodat je steeds de optimale samenstelling van rekken, kasten en planken hebt.

Ambertree heeft een zeer uitgebreide collectie van kasten en boekenrekken die hun plaats vinden in elk interieur. Praktisch en degelijk en uit voorraad leverbaar in België, Nederland en Luxemburg.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? In onze webshop vind je alvast een greep uit ons assortiment. Wil je graag de mening van onze interieurspecialisten over hoe jij het best je ruimte inkleedt? Bezoek dan zeker onze 600m² grote Ambertree showroom te Hoboken en ga op zoek naar de inrichting van je dromen.