Salon- en bijzettafels (122 producten)

Deze kleine, praktische meubeltjes vormen vaak het centrale punt in je living. Een gezellige zetel? Daar hoort een leuke salontafel bij. Een licht hoekje om te lezen? Daar is zeker plaats voor een tof bijzettafeltje. Het aanbod is groot en de we helpen je graag een handje bij de juiste keuze!

Ambertree biedt graag een antwoord op je vraag naar de ideale salontafel of bijzettafel! Een salontafel vormt immers het centrale punt van je living of woonkamer. ’s Avonds ploft iedereen graag in de zetel met wat lekkers bij de hand, en dit rondom de salontafel. Waar je vroeger eerder beperkt was in je keuze, is er nu een overvloed aan opties voor de salontafel en bijzettafel van je dromen. Kies je voor een compositie van salontafels en bijzettafels in verschillende hoogtes en groottes? Of vind je het fijn om een salontafel met opstaande randen te hebben, zodat je salontafel eigenlijk een dienblad op hoogte wordt? Ben je eerder op zoek naar een bijzettafel om naast de zetel te zetten en niet zozeer centraal in je woonkamer, geen probleem, ook dat bieden we je graag aan. Je kan kiezen voor een ronde salontafel, salontafels die in elkaar passen of onder elkaar passen, vierkante salontafels in blokvorm, op poten, met bergruimte, bijzettafels in glas, bijzettafels in metaal, etc… De keuze is eindeloos!

Ambertree biedt trendy en functionele salon- en bijzettafels in diverse uitvoeringen en modelle, allemaal verkrijgbaar uit de Ambertree collectie en op voorraad. Wij verzekeren een snelle levering en een onberispelijke kwaliteit.

Niet helemaal zeker over welke salontafel of bijzettafel bij jou past? Plan een bezoekje aan onze 600m² grote Ambertree showroom te Hoboken en probeer enkele tafeltjes uit. We staan je met veel plezier bij in je keuze.