Zitzakken en poefs (16 producten)

Poefs en zitzakken maken het leven heel wat aangenamer. Of je ze nu gebruikt als bijzit, geïmproviseerd salontafeltje of gewoon als mooie eyecatcher, het juiste exemplaar vormt een echte meerwaarde voor je interieur.

We geven het zonder problemen toe: heerlijk neerploffen in een comfortabele zitzak is ook één van onze guilty pleasures. Het woord zegt het namelijk zelf, je zakt er zalig in weg! Ambertree heeft een breed assortiment aan zitzakken en poefjes die je zowel binnen als buiten kan gebruiken. Relaxen in de tuin of op je terras wordt zo werkelijk tot een hoger niveau getild.

Poefs maken het leven heel wat aangenamer. Je kan een poef gebruiken als bijzit-meubel in je salon, maar je kan een poef ook als eyecatcher in je interieur gebruiken. Nog niet zo lang geleden was een poef immers een compartiment van je bestaande zetel dat je al dan niet kocht om je salon te vervolledigen. Nu heb je echter poefs in allerlei vormen, maten en kleuren. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er steeds een poef is die in jouw interieur past.

Leg je dus lekker languit op onze handgeknoopte poefs en zitzakken. Door de verschillende afmetingen en kwaliteiten en perfecte afwerking, passen ze ook in jouw interieur!

Weet je niet goed welke zitzak of poef het mooist in jouw slaapkamer, woonkamer, of waar dan ook staat? Kom dan zeker eens langs in onze Ambertree showroom te Hoboken, waar onze interieurspecialisten je graag bijstaan met hun advies.