Textiel (142 producten)

Interieur en textiel vormen een match made in heave. Wat zou je inrichting saai zijn zonder mooie kussens, tapijten en plaids! Toch?

Hoewel je meubelen uiteraard het grootste gedeelte van een ruimte invullen, zijn het de details die vaak het verschil maken. Textielartikelen zorgen voor nét dat extra tikkeltje gezelligheid. Want wat is je zetel zonder mooie sierkussens in leuke kleuren? Je salontafel staat uiteraard veel mooier op een zacht tapijt en op kille winteravonden is er niets zo fijn als samen onder een warme plaid kruipen.

Wij bij Ambertree stellen je dan ook met veel enthousiasme ons uitgebreid gamma aan textiel voor. We bieden een grote selectie aan tapijten, matten en dierenvellen, maar ook voor sierkussens en kussens ben je bij ons aan het goede adres. Verder helpen we je graag aan de ideale zitzak of poef, het perfecte stranddeken of de gezelligste plaid.

Een huis zonder textiel kan absoluut geen thuis genoemd worden. Textielartikelen zijn namelijk de uitgelezen stuks om je woning karakter en een eigen sfeertje te geven. Je kan op een subtiele manier leuke kleurtjes toevoegen in je interieur en deze ook regelmatig eens veranderen zonder grote ingrepen te doen. Je eetkamer ziet er immers heel anders uit als je een nieuw tapijt legt en je salon geniet van een snelle make-over door een paar nieuwe sierkussens. Een pluizige plaid op je zetel zorgt voor instant gezelligheid en geeft meteen wat kleur. Als je een statement wilt maken is het misschien leuk om eens een mooi dierenvel in je interieur te brengen. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn door de klasse en warmte die zo’n dierenhuid uitstraalt. Ook leuke bijzitjes, zoals een strakke poef of een comfortabele zitzak, zorgen meteen voor wat pit in je interieur. Ambertree maakte een selectie van de mooiste, zachtste textielartikelen. Ideaal als cadeau of gewoon leuk voor jezelf!

Kan je niet genoeg krijgen van de prachtige textielartikelen in onze webshop? Kom dan zeker een kijkje nemen in de Ambertree showroom te Hoboken. Onze interieurspecialisten staan je bij met raad en daad.