Plaids (9 producten)

Niks zo gezellig als een knusse plaid om onder te kruipen tijdens het televisiekijken in de zetel! Ook na ettelijke drankjes op een zomers terrasje komt zo’n plaid vaak goed van pas, want na het ondergaan van de zon kan het snel een paar graden frisser worden. Onder welk dekentje wil jij graag kruipen?

Een zachte plaid is een must in iedere woonkamer. Een plaid drapeer je nonchalant op de zetel of leg je op een plekje dichtbij de zetel, waar je hem meestal gebruikt. Een plaid zorgt voor gezelligheid en warmte, zowel letterlijk als figuurlijk! Het is niet uitzonderlijk dat elk lid van het gezin zijn of haar eigen plaid heeft. Je hebt ze immers in zoveel kleuren, patronen, vormen en varianten dat iedereen een favoriet heeft.

Plaids worden in de volksmond wel eens een beetje oneerbiedwaardig “dekentjes” genoemd. Dat impliceert dat ze zorgen voor warmte en gezelligheid wanneer het koud is. Dat is uiteraard niet onjuist, maar een plaid gebruik je niet enkel in de winter of op koude druilerige dagen. Je hebt plaids in verschillende diktes en stoffen. Ze zijn dus niet allemaal van warm mohair, maar kunnen ook van een licht katoen gemaakt zijn. Een plaid kan heel handig zijn om buiten te gebruiken in de loungehoek op je terras als het wat frisser wordt ’s avonds, maar je geen nood hebt aan een dikke, wollen plaid.

Juist omdat plaids in allerlei kleuren en materialen bestaan, kan je eindeloos combineren. Als je in je woonkamer bijvoorbeeld je salon een nieuwe look wilt geven, kan dat door een setje nieuwe sierkussens te kopen, maar kan dat ook door één of meerdere nieuwe plaids op de zetel te leggen. Door gebruik te maken van nieuwe, frisse kleuren krijg je automatisch een upgrade van je salon en een geheel nieuwe look.

Bij Ambertree vind je zowel dikke, als dunne plaids, zowel mohair, als lamswollen of katoenen plaids en bovendien vind je ze in tientallen kleuren. We maakten een selectie van de mooiste merken voor plaids en kozen Cozy Living, Damai en Knus uit. We zijn er zeker van dat je steeds een plaid vindt die perfect in jouw interieur past!

De plaids van Ambertree zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Ze zijn heerlijk om binnen te gebruiken of buiten als de avonden wat kouder worden. De plaids zijn direct leverbaar bij online bestelling of afhaling in de Ambertree showroom.