Sierkussens (82 producten)

Dankzij de juiste sierkussens creëer je op een simpele manier heel wat sfeer in huis. Gebruik ze in de slaapkamer om een gezellige hotellook na te bootsen of in je comfortabele zetel om de woonkamer een opfrisbeurt te geven. Keuze genoeg!

Sierkussens zijn er in allerlei vormen en maten. Een selectie van de juiste sierkussens kan je zetel de perfecte aankleding bieden. Je sierkussens regelmatig veranderen zorgt er ook voor dat je op een heel eenvoudige manier je salon een nieuwe look kan geven. Vaak kiezen mensen immers voor een neutrale kleur van zetel, omdat het om een grote aankoop gaat en het de bedoeling is dat je zetels en sofa’s toch een aantal jaren kunnen meegaan mits goed onderhoud.

Om toch een vleugje kleur en een trendy touch aan je salon mee te geven tijdens de jaren dienst, is het dus handig dat je op zo’n eenvoudige en relatief goedkope manier de look van je zetels kan veranderen. Er bestaan immers sierkussens in allerhande motieven, patronen, maten en stoffen. Zo bieden we fluwelen kussens, katoenen sierkussens, ruwere stoffen of juist heel knuffelbare sierkussens. je kan eindeloos variëren. Merken als Jackie Brussels, Cozy Living en Marc O’Polo bieden zonder twijfels wat je zoekt!

In een lederen salon kan je met verschillende texturen en stoffen spelen als het draait om een update van je sierkussens. Een lederen salon kom je vaak tegen in neutrale en natuurlijke kleuren, zoals cognac, bruin, mokka, zwart of zelfs wit en crème-tinten. Je kan in deze neutrale setting met heel wat verschillende kleuren experimenteren. Als je een gekleurde muur in je interieur hebt, kan je vanzelfsprekend naar een soortgelijke kleur kijken in je zoektocht naar nieuws sierkussens. Je kan echter ook voor een contrasterende kleur sierkussens kiezen om wat extra pit te geven. Dankzij het neutrale leer is het soms al voldoende om kussen in dezelfde kleur van je salon te kiezen, maar in verschillende stoffen en texturen. Zo creëer je steeds een heel nieuw interieur met een minimum aan middelen.

Ook in een stoffen salon kan je gemakkelijk een nieuwe look creëren met sierkussens. Afhankelijk van de kleur van je zetels kan je een selectie van sierkussens maken. Varieer bijvoorbeeld aan de hand van de seizoenen. Kies in de lente voor zachte pastelkleurige sierkussens en in de zomer voor een fellere kleur van kussens. In de herfst kan je dan weer opteren voor roestkleuren of aardetinten en in de winter mag het allemaal wat donkerder en rijker van kleur zijn.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

De sierkussens uit de collectie van Ambertree zijn beschikbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Deze kunnen steeds online besteld worden of in onze Ambertree showroom te Hoboken bij Antwerpen.