Tafellampen (23 producten)

Tafellampen zijn vaak kleine sfeermakers die je kast, wandrek of tafel opleuken. Ze zorgen voor een zacht licht bij het televisiekijken, zetten bepaalde objecten in de kijker en zijn in se niet bedoeld om een kamer te verlichten. Gezelligheid troef!

Een tafellamp is de lamp bij uitstek voor wie kiest voor gezelligheid. Met de kleine, sfeervolle lampen uit onze webshop scoor je zeker punten. Ambertree biedt zowel tafellampen in hout, als tafellampjes in metaal en tafellampen in glas. De keuze is aan jou.

De tafellampen van Pholc zijn echte strelingen voor het oog. De ontwerpers maken verlichting voor iedereen met liefde voor design. De lamp zelf mag steeds letterlijk in de spotlight staan en elk armatuur zorgt voor een optimale positie van de gloeilamp zelf. Vergeet dus zeker ook het juiste lampje niet aan te kopen!

It’s about RoMi biedt dan weer een grote verscheidenheid aan bureaulampen. Hoewel ze perfect passen op elk bureau, raden we aan om ze toch vooral op een mooie plek te zetten in je interieur, want zegt nu zelf: ze zijn écht te knap om achter een gesloten bureaudeur te houden!

Ook het prachtige Mater is veel te mooi om te verstoppen. Hun Dome tafellampen passen werkelijk in elk interieur. Ze zijn tijdloos en voor elk publiek.

Kies nu je de tafellamp van je dromen online of in onze Ambertree showroom te Hoboken. Ambertree biedt je een snelle en correcte levering bij online bestellingen en steeds met 2 jaar garantie.