Vloerlampen (4 producten)

Vloerlampen of staande lampen zijn vaak echte sfeermakers. Ze zijn uiterst geschikt voor in je leeshoek en maken donkere ruimtes meteen heel wat gezelliger. De ideale vloerlamp gezocht? Look no further!

Een vloerlamp of staande lamp wordt traditioneel meestal in de woonkamer gezet. Ze zijn de ideale sfeermakers en worden ingezet voor de gezelligheid. Ze kunnen een donker hoekje subtiel oplichten en zorgen voor een gezellige, warme gloed op donkere dagen.

Een vloerlamp heb je in tientallen verschillende uitvoeringen. Zo heb je de klassieke staande lamp met een lampenkap op een poot of driepoot. Deze lampen staan op hun plaats in elk interieur omwille van hun tijdloze karakter. Dankzij een variëteit aan lampenkappen kies je degene uit die voor jou de juiste sfeer uitademt.

Een ronde lampenkamp die smaller naar boven toe loopt heeft een eerder country en klassieke look. Een ronde lampenkamp die even breed bovenaan, als onderaan is, heeft een meer hedendaagse look. Ambertree en it’s about RoMi kozen voor de eerder hedendaagse en trendy vormgeving.

Verder kan je ook opteren voor de lamp die een beetje naar voor buigt bovenaan of een knikje heeft, zodat je deze bijvoorbeeld aan de rand van de zetel kan zetten om een leeshoekje te creëren. Het Nederlandse verlichtingmerk It’s about RoMi biedt dit soort staande lamp of vloerlamp aan in verschillende uitvoeringen. Of je nu opteert voor kleur of klassiek zwart of wit, je vindt gegarandeerd de juiste vloerlamp.

Wil je graag een lamp die helemaal overhangt? Ook dan ben je bij Ambertree aan het juiste adres. Zowel Serax als Ambertree zelf hebben dit soort stalampen in hun gamma.

Het maakt niet uit voor welke vloerlamp je gaat, onze vloerlampen weten elk interieur in het juiste licht te zetten. Trendy, modern of eerder klassiek, de Ambertree kwaliteitsverlichting kan alles aan en is uit voorraad leverbaar. Online te koop of te bezichtigen in onze Ambertree showroom.