Ambertree's Grote Sinterklaasactie

Yes, it's that time of the year again!  Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan... Sinterklaas is bijna in het land en kinderhartjes vullen zich met spanning en nieuwsgierigheid naar wat die goede heilige man weer in hun schoen zal droppen op 6 december. Er wordt vlijtig geknipt en geplakt aan de verlanglijstjes en de doorgaans-niet-zo-brave kinderen veranderen plotsklaps in engeltjes deze laatste maanden van het jaar! Heerlijk om met nostalgie terug te denken aan die zorgeloze periode uit je kindertijd, toch? Want oh, wat zouden wij óók graag een verlanglijstje aan de Sint bezorgen!    Niet met het laatste nieuwe Playstation spelletje (alhoewel sommige papa's daar misschien toch wel blij mee zouden zijn), een ijsmachine met plasticine of een supercoole gifgroene step, neen... Maar, hoe mooi zou die nieuwe eikenhouten tafel staan in de keuken? Of hoe lang wil je al een extra velvet poefje voor in de woonkamer? En dat tapijt in de eetkamer moet ook dringend eens vervangen worden... 

Gelukkig heeft Ambertree de Sint op speeddial staan en werkten we samen met hem Ambertree's Grote Sinterklaasactie uit!  

Wat houdt het in? 

Iedereen die meerderjarig (+18 jaar) is mag vanaf woensdag 14 november zijn of haar mooiste schoen komen zetten in onze winkel met daarin een verlanglijst waarop je favoriete Ambertree producten staan. De 3 leukste/grappigste/creatiefste lijstjes worden beloond met een prachtig Ambertree cadeau van de Sint van op hun verlanglijst*, maar sowieso ontvangen ALLE deelnemers hun gevulde schoen met lekkers en leuks terug na afloop van de actie. Vergeet uiteraard niet je naam, adres, telefoonnummer en emailadres op je lijst te zetten, anders kan de Sint je niet contacteren!

Hoe doe ik mee? 

Breng tussen woensdag 14 en vrijdag 30 november je schoen en verlanglijst naar onze store te Kioskplaats 20 in Hoboken. Vanaf dan kan je enkel nog de braafste versie van jezelf neerzetten en je vingers kruisen tot na afloop van de actie. 

Wat valt er te winnen?

De Sint zal de 3 leukste/grappigste/creatiefste lijstjes belonen met een prachtig Ambertree cadeau van op hun verlanglijst*.

Ben je niet uitgekozen als 1 van de 3 winnaars? Niet getreurd! Alle deelnemers mogen hun door de Sint gevulde schoen terug komen ophalen tussen zaterdag 1 december en zondag 16 december. 

*product dat gewonnen kan worden heeft een maximum waarde van 250 euro (of waardebon van hetzelfde bedrag)

Wanneer loopt de actie? 

Onze actie loopt van woensdag 14/11 t.e.m. vrijdag 30/11.

Winnaars worden bekendgemaakt via onze social media kanalen (Facebook en Instagram) op zaterdag 1 december en in onze mailing van 6 december. De winnaars mogen hun prijs - en de deelnemers hun gevulde schoen - ophalen in onze winkel tussen zaterdag 1 december en zondag 16 december.

Tot dan! En onthoud: wie zoet is krijgt lekkers!