14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)
 
Interieuradvies totaalinrichting Ambertree

Interieurprojecten van A tot Z

Of je nu particulier of professional bent, ook indien je op zoek bent naar interieuradvies of een totaalinrichting ben je bij Ambertree aan het juiste adres. Dankzij onze in-house interieurarchitecten en de diverse projecten die we voor onze klanten mochten realiseren, hebben we alle expertise in huis om van jouw interieurproject een succes te maken. Dit alles uiteraard met respect voor timing en budget

Voor ieder interieurontwerp vertrekken we van het unieke karakter van het pand. Pluspunten zetten we extra in de verf en eventuele minpunten trachten we weg te werken. De meerwaarde van onze interieurexperts laat zich onmiddellijk voelen in hun creatieve en holistische benadering. Het eindresultaat is een complete interieurbeleving die iedere dag opnieuw weet te inspireren. Omdat we willen dat jij vooral van je nieuwe interieur geniet, nemen wij de rest uit handen. Je kan op ons rekenen vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke levering en installatie.

Een afspraak maken voor gratis interieuradvies, doe je hier

Ontdek hieronder enkele van onze realisaties:

 
 
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je eerste aankoop! Inschrijven op de nieuwsbrief

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info vind je in onze algemene voorwaarden.