14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Ambertree LOVES you!


Cupido trippelt around the corner, want de liefde viert binnenkort weer hoogtij. 14 februari is het Valentijn en liefdevolle tijden vragen om liefdevolle acties. 

Daarom organiseert Ambertree voor jullie een aantal Valentijnsacties met romantische give aways, namelijk een Jenny Loveseat t.w.v. 1150 euro en 2 prachtige schapenvellen t.w.v. 150 euro/stuk.

Wil jij het dus gezellig maken met je partner/BFF/hond in een cozy Ambertree Loveseat of op een zacht schapenvelletje op 14 februari? Doe dan mee met onze wedstrijd(en)!


Hoe deelnemen? 


Kom tussen 16/01 en 10/02 een leuke foto laten maken in onze romantische Love Corner en maak kans op onze prachtige Jenny loveseat t.w.v. 1150 euro!

Eén van onze medewerkers neemt van jou/jullie een polaroidfoto waarop je je voor- en achternaam, emailadres en je telefoonnummer + je Facebook of Instagram profielnaam schrijft. Deze foto wordt aan onze liefdeswaslijn gepind in de etalage. Vanaf dan kan je enkel nog je vingers kruisen en hopen op een verlossende email of een telefoontje op 11/02/19 met de melding dat je gewonnen hebt. Niet gewonnen? Niet getreurd! Je mag je polaroid foto nog wel komen ophalen als troostprijs!

Wil je kans maken op één van de romantische schapenvellen t.w.v. 150 euro/stuk? Dan is deelnemen aan onze Instagram en/of Facebookwedstrijd de boodschap! Volg ons op Instagram en/of like onze pagina op Facebook zodat je kan reageren op onze wedstrijdpost! 

Stuur "I LOVE Ambertree” en een hartjes-emoticon naar keuze in reactie op onze wedstrijdpost, tag 3 vrienden die volgens jou ook graag willen winnen en hou je vingers gekruist!

 

Prijzen

Er zijn 3 prijzen die door ons team worden weggeven. De Jenny loveseat wordt in de winkel weggegeven aan deelnemers van de Polaroidwedstrijd. Er wordt één schapenvel weggegeven op Instagram en één schapenvel op Facebook. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om mee te doen! Je kan uiteraard meedoen op de 3 verschillende manieren en hierdoor je winstkans vergroten!

 

Winnaars

Op 11/02 maken we de winnaars van de Jenny Loveseat en onze 2 schapenvellen bekend!

 

Succes!!