FOCUS: VITA

Vita Copenhagen is een Deens designmerk gevestigd in Kopenhagen. Het merk zorgt voor een samensmelting van kwalitatief hoogwaardige materialen, met een Scandinavisch gevoel én een oprechte zorg voor het milieu.

De designlampen van VITA zijn mooi, eenvoudig en functioneel. Alle onderdelen zijn verpakt in compacte en mooie geschenkdozen. Dit oogt niet alleen leuk voor de Vita-klant, maar is ook handig in het logistieke proces. Zo werkt Vita er bewust elke dag aan mee om de ecologische voetafdruk op onze planeet zo klein mogelijk te houden. In hun streven naar schoonheid en duurzaamheid, zoekt VITA telkens weer de harmonie en verscheidenheid van het Noorse landschap op.

Onze Ambertree -selectie van VITA-lampen is erg uitgebreid. Maar 1 ding hebben alle VITA-lampen met elkaar gemeen:  in elk stuk vind je de prachtige Scandinavische manier van ontwerpen met het oog op milieubewustheid terug. 

Hét VITA-model par excellence is de iconische veertjeslamp. Deze fluffy lampen zijn verkrijgbaar als hanglamp, tafellamp en als vloerlamp, telkens in verschillende maten en in grijs of wit. Afhankelijk van de gloei- of ledlamp creëer je met de veertjes een heel ander effect, eerder blauw of roze licht.

Alle mogelijke modellen zijn verkrijgbaar via www.ambertree.be en in de winkel.

Wil jij ook deel uitmaken van het mooie verhaal van VITA? Kom dan zeker eens langs in onze Concept Store in Hoboken of kijk eens op onze webshop!