14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Levering

Online aangekochte artikelen worden standaard aan huis geleverd in België, Nederland of Luxemburg, tenzij anders vermeld op de productpagina (bv. outlet/stocksale artikelen). De goederen worden hierbij door 1 persoon geleverd tot aan de eerste drempel van het gelijkvloers. Voor deze gratis 'drop-off' levering doen we een beroep op Bpost, PostNL, DPD, DHL of een gespecialiseerde meubeltransporteur. De meubelen zijn meestal verpakt in pakketvorm en eenvoudig te monteren aan de hand van bijgevoegd plan.

Wens je gebruik te maken van onze 'white glove' service (supplement €150,-)? Neem dan na je bestelling zo snel mogelijk contact met ons op. Bij deze service worden je nieuwe meubelen volledig uitgepakt en ter plaatse gemonteerd door onze ervaren installateurs. Het afval nemen we mee, zodat jij zonder zorgen van je nieuwe meubelen kan genieten.
 

Leveringstermijn
 

De geschatte leveringstermijn staat duidelijk vermeld bovenaan iedere productpagina. Bij bestelling van meerdere producten geldt de leveringstermijn van het product met de langste leveringstermijn. Bestellingen worden pas verzonden van zodra alle producten uit de bestelling voorradig zijn of door de leverancier bij ons geleverd zijn. Er worden dus geen gedeeltelijke leveringen ingepland. Indien gewenst kan je wel de reeds de voorradige producten afhalen in onze showroom te Antwerpen, in afwachting van de overige bestelde artikelen. 

De vermelde leveringstermijn moet steeds beschouwd worden als een indicatie en kan niet gegarandeerd worden. Na je bestelling informeren we jou per e-mail over de exacte leveringstermijn op basis van de orderbevestiging van onze leverancier.
 

Verzendkosten Algemeen
 

  • Belgie: Gratis drop-off levering voor bestellingen vanaf €50, anders €4,95
  • Nederland: Gratis drop-off levering voor bestellingen vanaf €1000, anders €49,95
  • Luxemburg: Gratis drop-off levering voor bestellingen vanaf €1000, anders €49,95 
     

Voor leveringen in andere Europese en niet-Europese landen bezorgen wij jou graag een offerte op maat. Gelieve contact op te nemen met ons team.

 

Verzendkosten Outlet / Stocksale artikelen

 

Outlet artikelen zijn af te halen op afspraak. Wij pakken de items zorgvuldig voor je in, zodat deze veilig getransporteerd kunnen worden.
Wens je jouw outlet aankopen toch thuis te laten leveren, dan kan dit mits betaling van een supplement van 100€. 
 

Wij nemen na bestelling contact met je op om een geschikt moment voor afhaling of levering af te spreken. We bezorgen je dan ook de gegevens voor eventuele betaling van het supplement.