14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Levering

Online aangekochte artikelen worden standaard aan huis geleverd in België, Nederland of Luxemburg, tenzij anders vermeld op de productpagina (bv. outlet/stocksale artikelen). De goederen worden hierbij geleverd tot aan de eerste drempel van het gelijkvloers. Voor de levering doen we een beroep op Bpost, PostNL, DPD, DHL of een gespecialiseerde meubeltransporteur.  De meubelen zijn meestal verpakt in pakketvorm en eenvoudig te monteren aan de hand van bijgevoegd plan.
 

Leveringstermijn
 

De leveringstermijn staat duidelijk vermeld bovenaan iedere productpagina. Bij bestelling van meerdere producten geldt de leveringstermijn van het product met de langste leveringstermijn. Bestellingen worden pas verzonden van zodra alle producten uit de bestelling voorradig zijn of door de leverancier bij ons geleverd zijn. Er worden dus geen gedeeltelijke leveringen ingepland. Indien gewenst kan je wel de reeds de voorradige producten afhalen in onze showroom te Antwerpen, in afwachting van de overige bestelde artikelen. 

De vermelde leveringstermijn moet steeds beschouwd worden als een indicatie en kan niet gegarandeerd worden. 
 

Verzendkosten Algemeen
 

  • Belgie: Gratis voor bestellingen vanaf €50, anders €4,95
  • Nederland: Gratis voor bestellingen vanaf €1000, anders €49,95
  • Luxemburg: Gratis voor bestellingen vanaf €1000, anders €49,95 
     

Voor leveringen in andere Europese en niet-Europese landen bezorgen wij jou graag een offerte op maat. Gelieve contact op te nemen met ons team.

 

Verzendkosten Outlet / Stocksale artikelen

 

Outlet artikelen zijn steeds gratis af te halen. Wij pakken de items zorgvuldig voor je in, zodat deze veilig getransporteerd kunnen worden.
Wens je jouw outlet aankopen thuis te laten leveren, dan kan dit mits betaling van een supplement van 100€. 
 

Wij nemen na bestelling contact met je op om een geschikt moment voor afhaling of levering af te spreken. We bezorgen je dan ook de gegevens voor eventuele betaling van het supplement.