14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50

Uitpakken

December is dé cadeautjesmaand bij uitstek en laat het maken van pakjes nu net onze specialiteit zijn! Of je nu kiest voor een klein en praktisch pakje of een groot en bijzonder cadeau, Ambertree is the place to be om de lege plekjes onder de kerstboom snel te vullen met allerlei moois!

Het eindejaar staat traditioneel bekend om overdadig eten, gezelligheid alom en – uiteraard – héél veel cadeautjes in- en uitpakken! Mooi verpakte hebbedingetjes zijn leuk, maar het is nóg veel fijner als er ook effectief een prachtig en/of bruikbaar object onder het papier vandaan komt. We stellen je met veel plezier onze suggesties voor onder boom voor. En uiteraard: voor elk budget wat wils!

Petit prix: glaswerk en kaarsenhouders

Wie is er niet blij met een mooie kaarsen- of theelichtjeshouder en mooi glaswerk? Onze collectie glaswerk van Henry Dean is een lust voor het oog en door het grote aanbod in kleurtjes en modellen vind je zonder twijfel hét perfecte exemplaar voor mama, papa, tante of opa! 

Functioneel en fleurig: een mooi dienblad

Ook een mooi dienblad is steeds een goede keuze. het Belgische Notre Monde biedt een groot assortiment aan ronde en rechthoekige dienbladen en plateaus, waardoor je zeker een passend exemplaar onder de boom kan leggen. 

Gezelligheid troef: een sierkussen of plaid

Ken je het interieur van degene die je een cadeau geeft goed? Dan is een mooi sierkussen of een warme mohair plaid een goed idee! Nu de dagen korter worden en het gezelliger is om lekker in de zetel te kruipen, is het wel zo fijn om dat te doen in een leuk aangeklede versie! 

Pièces uniques: Mambo manden

Of ze nu dienst doen als wasmand of als kleine opbergmandjes voor je badkamer of de kinderkamer, de manden van Mambo Baskets zijn top. Deze met de hand gevlochten Afrikaanse manden zijn uniek en net daarom zo leuk. Fijn om apart of als setje te geven! 

De persoonlijke touch: een fotokaders met foto

De kleinkinderen, jullie gezinnetje of gewoon de altijd stralende jij! Niets zo fijn als een knappe foto in een mooie kader als cadeautje. Persoonlijk én praktisch!

Verlichting

Een beetje licht in de duistere dagen brengen? Dat kan perfect met een mooie tafellamp of vloerlamp. Maak je keuze uit het aanbod van It's About RoMi of Tala. Gorgeous!