14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

By Eve lampen (35 producten)

De By Eve lampen zijn volkomen uniek op de markt. Door hun stijlvolle glazen lampenkappen laten ze de lichtbron zichtbaar en verspreiden ze een zacht, sfeervol licht. Ambertree is officiële verdeler van By Eve lampen in Antwerpen en levert gratis in gans België.

By Eve is een Belgisch merk dat opgericht werd door modeontwerper Sandra Peters. Na jaren een eigen zaak te runnen in de mode industrie besloot Sandra om de switch te maken naar de interieurwereld toen ze ontdekte dat mode – en interieurdesign best wel wat gemeenschappelijk hebben. Vol passie startte ze Eve Home waar ze als interieurarchitecte aan de slag gaat en daarbij haar eigen collectie lampen uitbrengt onder de naam By Eve.

Het merk By Eve is uniek door zijn getinte lampen uit geblazen glas die ieders hart niet sneller doen slaan maar net tot rust brengen. De sfeervolle ontwerpen zijn sober en eenvoudig maar ze hebben toch het gewenste indrukwekkende effect op een ruimte. De combinatie van getint glas met marmer of hout zorgt voor een rustgevende lichtbron die bijdraagt tot een gezellige sfeer in huis. Ook de gloeilamp met kooldraad draagt bij tot dit gevoel.

De collectie bestaat uit staanlampen, tafellampen, wandlampen en plafondlampen. De glazen behuizingen komen in enkele vormen die steeds terugkomen in de verschillende soorten lampen. Zo heb je de vormen Drum en Cilinder die cilindervormig zijn en Conic die meer conisch is. Bij veel modellen kan je zelf jouw gewenste combinatie van voet en glas samenstellen om de lamp helemaal af te stemmen op jouw interieur.