14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Cruso (16 producten)

Het Belgische merk Cruso produceert een warme en speelse collectie meubelstukken ontworpen door internationaal gerenommeerde designers. De productie vindt volledig plaats in Europa en gebeurt op een duurzame manier met lokale grondstoffen. 

De Cruso collectie is eenvoudig, tijdloos en uitnodigend. De meubelen worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden, zodat ze zowel geschikt zijn voor thuis als voor professioneel gebruik. 

Kom de Cruso collectie ontdekken in onze showroom te Antwerpen. 
 

Cruso staat voor elegant, tijdloos en duurzaam design. Hun interieurartikelen worden zo ontworpen en gemaakt dat ze tegen een stootje kunnen en een leven lang meegaan. De dienbladen, legplanken, stoelen en tafels zijn zowel strak als elegant. De uitgepuurde vormgeving maakt dat ze zowel tot hun recht komen in een modern Scandinavisch interieur als in een klassieker interieur.  

Massief hout staat centraal in de ontwerpen van Cruso en dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het Notes legplankensysteem, de July dienbladen en de Paddle reeks (stoelen en tafels) zijn stuk voor stuk innovatief en duurzaam vanwege het productieproces en de gebruikte materialen. Door met gerecycleerde of recycleerbare materialen te werken blijft de CO2-uitstoot beperkt en past de collectie perfect binnen een duurzame levensstijl.

Oprichter Olivier St√©venart houdt eraan om bij elk gemaakt stuk een belofte te doen aan de klant door hoge kwaliteitsstandaarden op te leggen tijdens de ontwerp -en productiefase. Ondanks deze strenge visie ogen de Cruso meubelen zelf opvallend speels en modern, zonder in te spelen op heersende trends.