14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Gubi (22 producten)

Het Deense merk Gubi stelt zich op als een echte curator. Zo gaan ze doorheen de geschiedenis van het design op zoek naar iconische ontwerpen die ze vervolgens nieuw leven inblazen. Deze tijdloze klassiekers worden aangevuld met nieuwe creaties, met als eindresultaat een visionaire collectie waarin verleden, heden en toekomst samenkomen.

Met gekende ontwerpen zoals de Beetle chair, de Stay sofa en de Pacha lounge chair biedt de Gubi collectie voor ieder wat wils. De organische vormen voegen een gesofisticeerde toets toe aan je interieur, die nog wordt versterkt door de verfijnde stoffen en de luxueuze materialen.

Kom de Gubi collectie ontdekken in onze showroom te Antwerpen. 

 

Gubi werd opgericht in 1967 door de ouders van de huidige eigenaar, Jacob Gubi. Wat begon met het ontwerpen van eigen meubels voor thuis is uitgegroeid tot een wereldwijd succesvol label. De hoofdzetel is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, waar ook de flagship store te vinden is. 

Voor hun ontwerpen doet Gubi een beroep op verschillende gerenommeerde designers, waaronder het Deens-Italiaanse duo, GamFratesi. In hun creaties brengen ze elementen uit de Scandinavische en Italiaanse traditie samen. Twee bekende ontwerpen van hun hand zijn de Beetle Chair en Epic Table. 

Ook Space Copenhagen is een designerduo waar Gubi graag mee samenwerkt. Signe Henriksen en Peter Rützou startten in 2005 en werken in verschillende disciplines. In hun ontwerpen zoeken ze een evenwicht tussen verschillende tegenpolen: klassiek en modern, licht en donker,... De zetels uit de Stay-collectie geven een mooi beeld van hun visie. 

Als je op zoek bent naar design dat zowel de vintage als de moderne stijl omarmt dan ben je bij Gubi aan het juiste adres!