14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Hay meubelen (112 producten)

Tot en met 30 april geniet je van 10% korting op alles van HAY en 20% korting op de HAY Mags sofa!

Ben je op zoek naar Hay meubelen in de regio Antwerpen of ver daarbuiten? Ambertree is officiële verdeler van Hay en levert de volledige Hay collectie gratis in gans België. Je kan een selectie Hay meubelen online bestellen; voor het volledige assortiment kan je terecht in onze showroom

Ze ontwerpen hun tafels in Antwerpen en leveren vanaf de leverancier direct aan de klant, zonder onnodige tussenstations en transport. Alle tafels worden door hun op kwaliteit gecontroleerd, zodat alleen de beste kwaliteit wordt geleverd. Wanneer het stalen onderstel samenkomt met het blad van eik of keramiek, ontstaat er een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Bij hun onderstellen streven ze altijd naar een hoogwaardige afwerking. Lasnaden worden naadloos afgewerkt en elk onderstel heeft een poedercoating die het staal beschermt en roest voorkomt. Dit stevige staaltje vakmanschap zorgt ervoor dat de tafels standvastig met beide pootjes op de grond staan.

Jonas heeft als lasser meer dan tien jaar ervaring in metaalbewerking en Sylvester deed als meubelmaker ervaring op in Nederland en begon daarna met het maken van 3D ontwerpen! Ze zijn gepassioneerd door handgemaakt meubilair, houtbewerking en ontwerpen met eenvoud. Hun specialismen, ervaring én vriendschap maakt van hun een ‘stalen duo dat stevig op de pootjes staat’, al zeggen ze het zelf!