14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Louis Poulsen verlichting (39 producten)

Louis Poulsen is doorheen de jaren uitgegroeid tot een iconische naam in de wereld van designverlichting. Dit heeft het Deense merk te danken aan tijdloze ontwerpen zoals de PH5 hanglamp of de Panthella collectie die al meer dan 50 jaar op de markt zijn. Daarnaast is Louis Poulsen expert in het combineren van design en lichtontwerp. Ze ontwerpen niet enkel verlichting, maar geven ook het licht vorm om zo een aangename sfeer te creëren in huis.

De PH Artichoke en de PH 5 hanglamp zijn twee legendarische ontwerpen van Poul Henningsen voor Louis Poulsen. Ze zijn uniek door hun design dat is opgebouwd uit verschillende metalen schermen die het licht prachtig diffuus verdelen. Beide lampen zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen zoals koper, messing, roestvrij staal of monochroom zwart of wit. Maar of je nu kiest voor een opvallende of een eerder sobere kleur, de verlichting van Louis Poulsen zal steeds in het oog springen vanwege de unieke vormgeving. Veel van de ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen (hanglamp, vloerlamp en tafellamp) zodat je steeds een passende lamp kan kiezen voor jouw interieur.
 

Typische materialen in de Louis Poulsen collectie zijn aluminium, opaalglas en messing. Deze materialen worden steeds met de grootste uitgekozen om een product van een zo hoog mogelijke kwaliteit af te leveren. Daarnaast worden enkele van hun hanglampen, waaronder de Keglen en Doo-Wop, nog steeds met de hang vormgegeven. Ook duurzaamheid staat hoog op de agenda. Zo beschikken heel wat modellen over een ingebouwde LED lichtbron voor een optimaal energieverbruik. Bovendien hebben de ontwerpen van Louis Poulsen bewezen tijdloos te zijn, waardoor ze vele jaren of zelfs generaties lang meegaan. Met een lamp van Louis Poulsen investeer je niet enkel in hoogwaardige designverlichting, maar in een volledige opwaardering van je interieur.