14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Stellar Works (8 producten)

Stellar Works is een merk van Aziatische oorsprong dat als brug wil fungeren tussen zowel het Oosten en Westen als het heden en verleden. Het merk staat voor de heropleving van de verfijnde Aziatische esthetiek. Hun doel is om de traditionele Aziatische ontwerpen te verenigen met de Europese traditie om zo nieuwe en tijdloze meubelen te creëren.

Kom de Stellar Works collectie ontdekken in onze showroom te Antwerpen. 
 

Stellar Works werd in 2012 opgericht door de Japanse ondernemer Yuichiro Hori met als doel om tijdloos te zijn. Het gerenommeerde Neri&Hu Design and Research Office staat in voor de creatieve directie. Lyndon Neri en Rossana Hu startten het ontwerpbureau in 2004 en zijn momenteel gevestigd in Shanghai en Londen. Met hun creaties willen ze de klassieke ambachten heruitvinden en er een hedendaagse touch aan geven.

Stellar Works heeft een breed assortiment waarin je zowel stoelen, tafels, bedden, opbergmeubelen als lampen kan terugvinden. Daarnaast zijn ze erg actief in retailprojecten en verzorgen ze het interieur voor verschillende spelers in de horeca en cultuursector. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het Louisiana Museum of Modern Art, het Bankside Hotel in Londen en de 12 Stories Bar in Washinton DC. Maar ook dichter bij huis vind je projecten van Stellar Works, zoals het Park Centraal Amsterdam Hotel.