14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Unit14 (15 producten)

Bij Unit 14 vinden ze dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden ze elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Jonas en Sylvester leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

De tafelbladen zijn handgemaakt met duurzame en massieve materialen van eik en keramiek. Alle bladen zijn krasvast afgewerkt met meerdere beschermende lagen, zodat er aan de tafel geleefd kan worden. Tafels met een tijdloos design, die de eyecatcher zal zijn van elke kamer.
 

Ze ontwerpen hun tafels in Antwerpen en leveren vanaf de leverancier direct aan de klant, zonder onnodige tussenstations en transport. Alle tafels worden door hun op kwaliteit gecontroleerd, zodat alleen de beste kwaliteit wordt geleverd. Wanneer het stalen onderstel samenkomt met het blad van eik of keramiek, ontstaat er een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Bij hun onderstellen streven ze altijd naar een hoogwaardige afwerking. Lasnaden worden naadloos afgewerkt en elk onderstel heeft een poedercoating die het staal beschermt en roest voorkomt. Dit stevige staaltje vakmanschap zorgt ervoor dat de tafels standvastig met beide pootjes op de grond staan.

Jonas heeft als lasser meer dan tien jaar ervaring in metaalbewerking en Sylvester deed als meubelmaker ervaring op in Nederland en begon daarna met het maken van 3D ontwerpen! Ze zijn gepassioneerd door handgemaakt meubilair, houtbewerking en ontwerpen met eenvoud. Hun specialismen, ervaring én vriendschap maakt van hun een ‘stalen duo dat stevig op de pootjes staat’, al zeggen ze het zelf!