14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Vetsak (5 producten)

Het Zuid-Afrikaanse merk Vetsak maakt poefs, zitzakken en sofa's met een ongeëvenaard zitcomfort. Dit hebben de zitmeubelen te danken aan een unieke combinatie van heerlijk zachte stoffen en een luxueuze vulling van memory foam. 

Kom de Vetsak collectie ontdekken in onze showroom te Antwerpen. 
 

‘Making the world a more comfortable place’. De missie van het Zuid-Afrikaanse merk is duidelijk, ze willen een wereld creëren waar iedereen zich comfortabel en geliefd in voelt of ze willen er op zijn minst aan bijdragen. Ze willen het gewone uitdagen om zotter, nieuwsgieriger en moediger te zijn, om uit je comfortzone te gaan om er dan weer in te kruipen. Vetsak wil door een hoge kwaliteit en comfort te bieden het leven wat makkelijker maken, want het is soms al moeilijk genoeg. Met een zetel van Vetsak ben je zeker dat je jouw zorgen even kan vergeten als je ’s avonds in de zetel kruipt. Vetsak vind je intussen op veel plaatsen over de hele wereld waar mensen een thuis van hun huis hebben gemaakt. Het merk is wereldwijd geliefd maar de roots zullen steeds in Kaapstad liggen.

Als je de collectie van Vetsak bekijkt zie je instant comfort. Niet alleen door de vorm maar ook de stoffen uit ribfluweel, veganistisch nep bont of zacht fluweel zijn de zetels aangenaam om in te vertoeven. De Vetsak Sofa is een modulaire zetel die je naar believen kan samenstellen. Je kiest de verschillende zitelementen zoals poefs, zittingen en armleuningen, vervolgens kies je de bekleding van de sofa uit ongeveer 20 opties. De hoezen zijn afneembaar en wasbaar en kan je dus ook apart bestellen, als je na een paar jaar wat verandering wilt in jouw interieur dan hoef je zelfs niet de hele zetel de vernieuwen.