14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

XLBoom (0 producten)

Bij XLBoom vertelt elk item zijn eigen verhaal. De ontwerpers willen dat elk object fijne emoties teweegbrengt bij de eigenaar en we kunnen verzekeren dat dat absoluut het geval is. Fun, klasse en luxe, elke keer weer. Bovendien streeft het label er telkens opnieuw naar om een perfecte mix tussen een unieke kwaliteit en uitstekend vakmanschap af te leveren.

Geen resultaten

Als je op zoek bent naar de juiste accessoires voor jouw leefruimte, keuken of slaapkamer dan ben je bij XL Boom bij het juiste adres. Ze geloven dat ook de kleine details in elke ruimte het verdienen om design te zijn en daarbovenop kwalitatief te zijn. Elk object dat XL Boom op de markt brengt  is handgemaakt in ateliers buiten Europa in de beste omstandigheden. Door het vakmanschap en de tijd die in elk stuk kruipt is het telkens weer uniek en zal je nooit een designstuk in huis halen dat gevoelloos van de machine is gerold. 

XL Boom brengt een uitgebreid assortiment aan designstuks op de markt zoals wijnrekken, fotokaders, kaarsenhouders, karaffen, dienbladen, bijzettafels en meer. Anders gezegd bieden ze alles aan waarvan jij zou denken dat het moeilijk is om er mooie versies van te vinden. Zo hebben ze een zwart metalen ijstang, een koperen wijnrek in verschillende formaten, een marmeren snijplank, houten dienbladen en nog zoveel meer. Hun aanbod is quasi oneindig maar toch zie je steeds dezelfde sfeer en hetzelfde karakter terugkomen in elk ontwerp. Ontwerpers Finn Stone, Sascha Sartory en Alain Gilles weten de filosofie van het Belgische merk steeds te vertalen naar mooie en heldere ontwerpen die bij het merk passen.

XL Boom wist vooral huishoudens over heel de wereld te bekoren met hun fotokaders. Hun uitgebreide keuze aan fotokaders is ongezien door de verschillende ontwerpen, kleuren en formaten. Magnetische fotokaders zonder kader, een kader waarin de foto lijkt te zweven, klassieke fotokaders in kleuren zoals zwart, wit en koffieboon, randen van 2 centimeter of 7 centimeter. Kortweg, XL Boom heeft hoogstwaarschijnlijk de kader die jij zoekt om kostbare herinneringen voor altijd te keosteren.