14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

 
Ambertree design showroom

Laat je inspireren door 600m² karaktervol design in een uniek kader

De Ambertree showroom te Antwerpen (Hoboken) is een sfeervolle concept store waar passie voor interieur centraal staat. Gevestigd in de voormalige cinemazaal 'Agora', is het de uitgelezen plek om nieuwe ideeën op te doen en om onze collectie designmeubels, verlichting en woonaccessoires met eigen ogen te zien, voelen en beleven. Je vindt er meer dan 50 merken onder één dak en een aanbod dat steeds is afgestemd op de laatste trends.

Ons creatief team van interieurarchitecten en stylisten maakt je met veel plezier wegwijs in het gamma en begeleidt je met persoonlijk interieuradvies op maat van jouw leefsituatie, dromen én budget. Zo kunnen we je helpen met de keuze van passende accessoires, maar evengoed de totaalinrichting van je woning verzorgen.

Dankzij de eindeloze mogelijkheden op het vlak van materiaal- en stofkeuze past onze collectie in iedere interieurstijl, van landelijk en rustiek tot strak en modern. Ook professionele klanten zoals projectontwikkelaars, (interieur-)architecten of horecaondernemers begeleiden we graag bij het realiseren van hun project

Adres: Kioskplaats 20, 2660 Antwerpen 
Openingsuren:  ma-di: op afspraak  /  wo-do-vr-za: 11u-18u  /  zo: 11u-17u 
Parkeermogelijkheden en tramhalte voor de deur