14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Claudi kussens (51 producten)

Als je sierkussens zoekt die passen bij jouw interieurstijl dan ben je bij Claudi bij het juiste adres. Ze bieden een collectie van kussens in alle mogelijke kleuren en motieven die exclusief ontworpen zijn voor en door Claudi. Ze hebben kussens in meer dan 12 kleurtinten in zowel effen kleuren als motieven. Zo vindt iedereen zijn gading en kan je jouw kussens aanpassen aan jouw interieurstijl. Daarbovenop worden de kleuren steeds op elkaar afgestemd zodat je één geheel aan kussens kan creëren. Enkele van hun beschikbare kleuren zijn aubergine, emerald groen, mosterdgeel, chocoladebruin, goud en uiteraard enkele kussens die meerdere kleuren bevatten (multicolour).
 

Het Nederlandse merk, opgericht door Karin Elberse, houdt eraan om een duurzaam bedrijf te runnen waar alles zo lokaal mogelijk wordt geproduceerd. Zo worden zowel de kussens als de kussenvulling in Nederland gemaakt, net als de ontwerpen van de kussens. Voor de stoffen werken ze samen met de meest prestigieuze stoffenhandelaars om zo de hoogste kwaliteit aan kussens te voorzien.
In de afgelopen paar jaar heeft Claudi geëxposeerd op verschillende nationale en internationale beurzen zoals Tendence en Ambiente in Frankfurt of de Meubelbeurs Brussel. Ook de beroemde beurs Maison & Objet in Parijs ontglipt ze niet.

Bij Ambertree vind je een uitgebreid assortiment aan kussens van Claudi. Om ze in het echt te bezichtigen kan u steeds terecht in onze showroom in Hoboken.