14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Frandsen Verlichting (16 producten)

Frandsen creëert stijlvolle verlichting waarbij kwaliteit, vorm en functie hand in hand gaan. Sinds de lancering van de Ball hanglamp in 1968 heeft het Deense merk een iconische collectie designlampen uitgebouwd, waarvan de kleuren en afwerkingen steeds worden afgestemd op de laatste interieurtrends.

Benny Frandsen, oprichter van het merk Frandsen, geraakte gelanceerd in de Scandinavische designmarkt door zijn iconische Ball lampen. In 1968 begon Benny Frandsen in zijn kelder met de opstart van een eigen lampen label. Zijn doel was om een merk te creëren waar vorm en functie één geheel zijn. Na wat vallen en opstaan ontwikkelde hij de Ball lamp en was hij vetrokken voor een carrière vol verschillende internationale designprijzen. De Ball lamp is intussen nog steeds verkrijgbaar en beschikbaar in zowel een hanglamp als wandlamp en vloerlamp. Ook het kleurenpallet breidde serieus uit, zo is de Ball lamp beschikbaar in een tiental kleuren en verschillende afwerkingen zoals mat en glanzend metaal.

Frandsen creëert tijdloze designs die gemakkelijk een plaats vinden in elk interieur. Of je nu een modern of een klassieker interieur wilt bekomen, met de lampen van Frandsen zit je altijd goed. Tijdloos maar daarom zeker niet saai of zonder karakter. Zo is de Honey reeks ontworpen door Guillaume Delvigne uniek door zijn vorm gebaseerd op een bijenkorf en zijn getint glas. Ook de Champ serie door Philip Bro is intussen een iconische reeks geworden door zijn unieke ronde vorm. 

Als je op zoek bent naar een lamp die modern en strak is zonder aan karakter te verliezen dan ben je bij Frandsen aan het juiste adres.