14 dagen retourrecht
600m² inspiratie in onze showroom
Gratis levering vanaf €50 (BE)

Sits zetels (39 producten)

In 25 jaar tijd is SITS uitgegroeid tot een absolute referentie op het vlak van comfortabele designzetels met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Het label met Scandinavische roots is dan ook sinds jaar en dag een vaste waarde in onze collectie.

Het leuke is dat alle SITS sofa's volledig personaliseerbaar zijn: eerst kies je je favoriete model uit, dan bepalen we samen de opstelling op maat van jouw interieur en tenslotte selecteer je de bekleding in stof of leder die je hart sneller doet slaan. Zo wordt je toekomstige zetel een echte weerspiegeling van jouw stijl en persoonlijkheid. 
 

Kom de SITS collectie ontdekken in onze showroom te Antwerpen
 

Juist omdat de SITS collectie toelaat om zelf jouw unieke zetel samen te stellen, komt er veel maatwerk bij kijken. Niet verwonderlijk dus dat een groot deel van het productieproces nog steeds met de hand gebeurt, en dit door de beste meubelmakers van Europa. Dit zorgt niet enkel voor de nodige flexibiliteit, maar verzekert ook een hoge graad van afwerking. 
 

Oog voor detail vinden we bij SITS niet enkel terug in de afwerking van de sofa's, maar ook in het streven naar duurzaamheid. Zo draait het volledige productieproces op hernieuwbare energie en wordt er voor het binnenwerk van de zetels enkel FSC-gecertificeerd hout gebruikt dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.